Mihai Morar, naș de botez! Ce îi transmite omul de radio proaspătului său fin

Mihai Morar (42 de ani) a avut un weekend plin și frumos! A fost naș de botez alături de soția sa, Gabriela, și au creștinat un băiețel al unor prieteni apropiați. Cu trei fete acasă, Mihai Morar are o super experiență la copii și este foarte îndrăgit și admirat de toată lumea.

"Câți în Hristos v-ați botezat, în Hristos v-ați îmbrăcat... Binecuvântați să fim nași de botez. Tu ești Ian Petru și din orice piatră să zidești viața ta și porțile iadului nu vor birui. Să îl creșteți în dragoste!", i-a urat Mihai Morar proaspătului său finuț și părinților săi și totodată i-a promis micuțului că îi va fi un naș bun!

Chiar dacă are un program încărcat, Mihai Morar își face timp pentru el și familia sa și pentru lucrurile care îi fac plăcere. Nu doar că weekendul ce tocmai a trecut el a botezat împreună cu soția sa ci a avut și o duminică plină pentru că adoră să se joace și să îi între în gratii fiicei sale mai mici, Roua. "Duminica e pentru superîmbrătișări", i-a spus omul de radio mezinei sale de 4 ani, Roua, cu care adoră să se joace mereu și să îi fie prin preajmă.

A aflat de la cei mai buni ce înseamnă iubirea

Fostul prezentator TV are numai invitați de seamă la podcastul său, Fain&Simplu, acolo unde oferă tot timpul exclusivități dar a oferit și răspunsuri despre iubire, dacă tot suntem în luna îndrăgostiților. Mihai Morar a avut-o invitată pe  Dr.Lavinia Bârlogeanu de la care am putut afla cu toții ce este de fapt sufletul și cum vindeci bolile sufletului, o invitată pe care Mihai Morar și-a dorit-o și a așteptat-o timp de doi ani de zile. "Dar ce este iubirea?", a întrebat Mihai Morar iar răspunsul a fost unul care a depășit toate așteptările.

"Iubirea e cel mai sănătos sentiment e lumea asta! Dacă nu ești sănătos psihic nu poți să simți iubirea. În traumă nu putem iubi, vreau  să fie clar! Cred că merită să devenim sănătoși ca să simțim măcar o secundă în viața asta iubirea. Iubirea e o formă de credință, ca să spun așa! (...) Iubirea, cred eu, că apare atunci când tu poți să dăruiești și să primești ce  vine de la celălalt. Iubirea este atunci când eu îți înțeleg durerea ta și mi-o înțeleg și pe a mea. Iubirea e cel mai sănătos sentiment pe lumea asta!", i-a povestit Dr.Lavinia Bârlogeanu lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net