Iuliana Tudor, în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar! Cum a aflat de vestea morții mamei sale: „Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin!”

Pe data de 8 noiembrie, Iuliana Tudor (46 de ani) a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar și tot atunci a aflat că mama ei a trecut în neființă.

După telefonul pe care l-a primit în ziua respectivă, zi de sărbătoare de altfel, cu puțin timp înainte să înceapă înregistrarea podcastului, Iuliana Tudor a plecat cu sufletul la gură la spital și a reușit să îi fie alături mamei sale în ultimele clipe. După suferința prin care a trecut a ajuns apoi din nou în studioul lui Mihai Morar și i-a povestit acestuia tot ceea ce s-a întâmplat atunci când ar fi trebuit să filmeze împreună prima dată.

„Cine mai ești atunci când rămâi fără un părinte?”

Cine mai ești atunci când rămâi fără un părinte?”, a întrebat-o Mihai Morar pe Iuliana Tudor, invitată la podcastul său, Fain&Simplu, care i-a oferit omului de radio primul interviu după pierderea mamei sale.

„Un copil orfan de mamă, dar niciodată singură. Aș fi vrut doar atât! Să mai stea puțin!”, i-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Iuliana Tudor, lui Mihai Morar.

Nimeni nu știe, în afară de noi doi...”, a mai adăugat Mihai Morar care a fost martor la telefonul primit atunci de Iuliana Tudor.

Era ziua ta și am zis, vin cu un tort. Mai erau cred că două minute, dacă nu mă înșel, până să ne așezăm la această masă și am primit un telefon. Era medicul mamei mele, un telefon prin care mi se spune că a intrat în stop cardiac. Am  anulat atunci întâlnirea noastră, am făcut aproximativ 15 minute până la spital. Am ajuns și era în viață, dar după ce m-a auzit, inima  s-a oprit și probabil, așa gândesc eu, m-a așteptat”, a povestit vedeta TVR cu Mihai Morar.

Eu nu știam că mama ta de la 27 de ani a trăit până în ultima ei zi, săptămânile trecute, într-un scaun cu rotile”, a continuat dialogul omul de radio. Iar Iuliana Tudor i-a povestit atât de frumos despre mama lui, un adevărat model de viață pentru ea.

43 de ani de suferință, pe care însă nu a tratat-o ca pe o boală, și atunci având modelul ăsta foarte aproape și eu  am dobândit această valoare, care este forța interioară...Revin acum la momentul de durere pe care îl trăiesc când ea nu mai e. Așa spunea ea. „Dar cât o să stăm să ne jelim! Viața merge mai departe!”. Și mă străduiesc din toată inima să fac asta pentru ea”, a mai adăugat Iuliana Tudor la Fain&Simplu, străduindu-se din răsputeri să nu plângă.

Mama ei i-a fost alături la lansarea primei sale cărți

Coincidență sau nu, Iuliana Tudor și-a lansat cartea „Fericirea nu costă nimic” pe data de 26 octombrie iar Mihai Morar a fost prezentatorul evenimentului. Mama Iulianei Tudor și familia vedetei de televiziune a fost prezentă în premieră la lansarea cărții acesteia pentru că Iuliana Tudor nu obișnuia să își afișeze familia și a ținut-o mereu departe de ochii curioșilor. A fost ultima dată când familia a fost împreună în public la un eveniment mare și frumos de-al prezentatoarei TV.

În data de 8 noiembrie 2023, mama ei, Elena Tudor, s-a stins din viață. Moartea a survenit brusc și total neașteptat, în urma unui stop cardiac. Mama Iulianei avea 69 de ani împliniți, și nimic nu a prevestit această tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net