Cât de mare s-a făcut fiul Laviniei Pîrvă și al lui Ștefan Bănică junior! Petrecere cu dinozauri pentru Alexandru, care a împlinit 5 ani!

Ștefan Bănică Junior și soția lui, Lavinia Pîrva, l-au serbat cu mare fast, luni 13 mai, pe fiul lor, Alexandru, care a împlinit 5 anișori. Au dat mare petrecere în curtea vilei lor. 

Sărbătoare mare în familia Laviniei Pîrvă și al lui Ștefan Bănică junior. Fiul lor Alexandru a împlinit 5 ani, pe 13 mai, prilej cu care aceștia i-au organizat micuțului o petrecere pe cinste, în curtea casei. 

Andreea Bălan și fiicele ei, invitate la petrecerea lui Alexandru

Lavinia și Ștefan sunt topiți după fiul lor, așa că i-au îndeplinit absolut toate dorințele. De la party nu au lipsit un candy-bar în culorile junglei, o mascotă-dinozaur care a întreținut atmosfera, tort ornat tot cu dinozauri, baloane multe, muzică și distracție cât cuprinde.

La petrecerea micuțului Alexandru și-au făcut apariția și Andreea Bălan, împreună cu fiicele ei, Ella și Clara.

Artista a și postat câteva fotografii sugestive de la aniversarea ca-n basme a fiului ei. 

„Timpul a trecut și trece atât de repede, încât nu știu când a crescut, a devenit independent și atât de personal. Pentru noi a fost mai mult decât o sărbătoare. Astăzi a fost despre el, despre îngerașul nostru, despre minunea fără egal pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o! 
A fost o zi plină de culoare, veselie, bucurie, culoare și dulceață. La mulți ani copil minunat! Te iubim enorm!”, a scris Lavinia, mândră de fiul ei, pe Instagram.

Și Ștefan Bănică junior i-a transmis fiului său „La mulți ani”, în mediul online. 

„La mulți ani, soarele meu”, a scris artistul chiar pe poza cu Alexandru de la party, postată la Instastory.

banner stefan banica png

Lavinia: „Lui Alexandru îi place să ne vadă pe scenă”

Ștefan Bănică este foarte mândru de toți cei trei copii ai săi. Radu Ştefan este fiul lui Ștefan Bănică junior şi al Cameliei Constantinescu, are 22 ani şi este actor și solist. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin, născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia, l-a adus pe lume pe Alexandru, pe 13 mai 2019. 

La finalul unuia dintre show-urile tatălui său, din decembrie de la Sala Palatului, micuțul Alexandru, a dat, practic, pentru prima oară buzna peste părinții lui, urcându-se voinicește pe scenă și sărindu-le în brațe. 

„Alexandru este un copil absolut obișnuit, normal, face lucruri firești pentru vârsta lui. E prematur să spun dacă va  urma drumul acesta artistic sau nu. 

El oricum a crescut în mediul acesta, ia ore de pian, îi place să meargă la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, sigur!”, a declarat Lavinia, pentru Click!

Lavinia Pârva și Stefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret în anul 2017, în Bulgaria, iar doi ani mai târziu, venea pe lume fiul lor, Alexandru, un băiețel superb. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net