Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție de senzație la un eveniment! Ce spune artista despre fiul lor. „Îi place să ne vadă pe scenă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lavinia Pîrva (39 de ani) și Ștefan Bănică JR (56 de ani) au atras toate privirile aseară, când s-au afișat la un eveniment monden desfășurat în cadrul unei clinici de stomatologie.

Cei doi soți s-au lăsat așteptați, dar au venit asortați și nu au poposit mult pentru că se grăbeau să ajungă acasă. Cântăreața a îmbrăcat un costum de culoare roz la care a accesorizat o pălărie tot roz, iar Ștefan Bănică JR și-a asortat cămașa la ținuta frumoasei sale soții. Lavinia Pîrva a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre fiul ei și al celebrului artist, Alexandru, un mare pasionat de dinozauri!

Lavinia, cum e perioada aceasta pentru tine? Cât de încărcată?

Sunt într-o perioadă destul de plină! Sunt foarte prinsă cu cel mic, sunt destul de atentă la dezvoltarea lui emoțională și din toate punctele de vedere. El mai are puțin și va împlini 5 ani. Pe plan profesional lucrez la proiectul meu balcanic, am concerte și cumva încerc să le împart pe amândouă foarte bine.

Alexandru face 5 ani. Ce îi place să facă cel mai mult acum?

Alexandru este un copil absolut obișnuit, normal, face lucruri firești pentru vârsta lui. E prematur să spun dacă va  urma drumul acesta artistic sau nu. El oricum a crescut în mediul acesta, ia ore de pian,  îi place să meargă la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, sigur!

La capitolul diete cum stai?

Nu mai țin dietă dar încerc  cumva să mă echilibrez și să am grijă ce mănânc. Nu-mi iese tot timpul dar...Poftesc la dulciuri, normal!

Se apropie sărbătorile de Paște...

Ne pregătim pentru că vine iepurașul la Alexandru și el ne  întreabă în fiecare zi despre acest lucru astfel încât trebuie să pregătim cadourile de iepuraș.

Ce cadouri își dorește Alexandru de Paște, de iepuraș?

În general, dinozauri și tot felul de animale marine, e pasionat de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net