Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu se vrea primar: „Vreau să fiu Piedone al comunei”. Ce promisiuni le-a făcut cetățenilor

#Exclusiv Click!

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al regretatului Ion Dolănescu, se pare că își dorește să se reprofileze profesional. Bărbatul visează la scaunul de primar din comuna Siliștea, județul Teleorman în detrimentul carierei sale muzicale.

„Vreau să candidez ca primar în comuna Siliștea. Acum vedem ce o ieși la alegerile din iunie. Acum încep demersurile ușor, usor. Mi-am propus ca dacă voi câștiga alegerile să fac ce a făcut cel mai bun primar în Sectorul 5, Cristian Piedone, așa vreau eu să fiu pentru comuna respectivă…să fiu Piedone al comunei”, a spus Ionuț Petrescu pentru Click!

Promisiuni pe bandă rulantă

Astfel că Ionuț Petrescu le promite cetățenilor, din comuna în care candidează, multe lucruri ce țin de organizarea împrejurimilor în care stau cetățenii.

„Așadar, stimați locuitori ai comunei noastre, vă chem ca, împreună, să facem  comuna prosperă, dinamică, modernă, curată, sănătoasă, frumoasă, educată și performantă. Vă asigur că veți găsi în mine un apărător al caracterului multireligios, multietnic si multicultural al acestei comune. Vă asigur de preocuparea mea specială că dimensiunea culturală, artistică și sportivă a comunei să se amplifice, la nivelul potențialului său.

 În mod punctual, îmi asum cu această ocazie că voi face tot ce este necesar pentru a implementa diferite activități sportive și artistice. Contați pe sprijinul meu în demersurile în agricultură, reabilitarea școlii și grădiniței, înfiintarea unui sediu al Poliției Locale pentru patrulare 24 ore din 24 ore, vor fi montate camere de luat vederi pe stâlpi pentru siguranța cetățenilor, semnale luminoase de circulatie, construirea unui târg protejat de ploaie și viscol”, așa arată o parte din proiectul și promisiunile lui Ionuț Petrescu.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearcă să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net