Gestul pe care vrea sa îl facă Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, la 15 ani de la dispariția regretatului artist: „Vreau să...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Timpul trece, dar rănile și întrebările fără răspuns pentru Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, rămân o incertitudine. Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț de muzică populară ne-a dezvăluit că pe 19 martie, atunci când se împlinesc 15 ani de la dispariția celebrului artist, o să meargă la cimitir la mormântul lui Ion Dolănescu să îi aprindă o lumânare, pentru a avea lumină pe lumea cealaltă, așa cum spune tradiția.

Pe 19 martie 2009 lumea muzicii populare românești era în doliu! Celebrul cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, a încetat din viață, la vârsta de 65 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Chiar dacă au trecut 15 ani de la dispariția sa…familia, cei apropiați, dar și mulți români din țară și nu doar, ce îi ascultă în continuare piesele, nu l-au uitat.

„Mai este puțin și vine 19 martie, zi marcată cu cruce neagră în calendar pentru mine, pentru că atunci a murit tata. Vreau să merg la cimitir la el, dar nu știu cum să procedez, pentru că o să vină toți acolo. Eu merg în fiecare seară la cimitir la tata să îi aprind câte o lumânare, îi fac curat la mormânt și de fiecare dată când merg la el plec cu sufletul îndurerat din cauză că a murit prea tânăr și nici nu s-a aflat adevărul”, a spus pentru Click!, Ionuț Petrescu.

Susținut de viitoarea soție

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, ne-a mai mărturisit că viitoarea sa soție cu care urmează să se însoare și să facă o nuntă cu sute de persoane, pentru că neamul lor este mare și au multe cunoștințe, îi este alături necondiționat:

„Viitoarea mea soție câteodată mai merge și ea cu mine la cimitir. Este mereu alături de mine, o simt alături de mine, nu doar fizic, ci și sufletește. Mi-a dat Dumnezeu un înger de femeie cu care urmează să mă căsătoresc”.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearcă să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net