Lavinia Pîrva, o felină pe plaja exotică! Cât de bine arată în costum de baie soția lui Ștefan Bănică JR

Ultima actualizare:

Lavinia Pîrva (38 de ani), soția celebrului Ștefan Bănică Jr (55 ani) se află într-o vacanță exotică. Sexy-bruneta a făcut publice cele mai hot imagini în costum de baie, spre bucuria tuturor fanilor din mediul online. 

Lavinia Pîrva, super sexy în costum de baie

În așteptarea concertului de pe 12 martie al soțului său, sexy bruneta își încarcă bateriile în compania lui Bănică Jr.  pe o plajă desprinsă parcă din reviste, acolo unde pozează ca o adevărată felină. La patru ani de când a devenit mama unui băiețel, frumoasa artistă pare că și-a redobândit farmecul și silueta de dinainte de sarcină. Și emană feminitate prin toți porii! Lavinia Pîrva a fost mereu o femeie frumoasă, cu alură exotică. Cântăreața și-a expus trupul de zeiță în vacanță, s-a pozat în costum de baie și am observat că preferă în mare parte accesoriile vestimentare de culoare neagră.

Lavinia Pîrva e hot mamma și poate trece oricând proba costumului de baie iar pozele recente din vacanță sunt cea mai bună dovadă în acest sens. 

„Marea…acest loc minunat care ne face să ne simțim că niciun alt loc. Unde soarele îți încălzește pielea, apă mării te răcorește și vântul îți încâlcește părul. Lumina specială de pe malul mării, culoarea albastră de nedescris a mării sau oceanului, atmosfera specială a plajei, toate ne încântă și ne fac să visăm la mare atunci când concediul s-a terminat… Și ne dorim să ne întoarcem cât se poate de repede înapoi. Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare”, au fost gândurile Laviniei Pîrva din vacanță.

Lavinia Pîrva / Sursă foto: Instagram
Lavinia Pîrva / Sursă foto: Instagram

Ce fel de tată e Ștefan Bănică

Viața vedetei s-a schimbat de când a devenit mamă  e băiat. Lavinia este foarte implicată în creșterea lui Alexandru, căruia îi dedică tot timpul ei.

La câteva luni după ce a născut, Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri din viaţa de familie, explicând chiar cum se comportă Ştefan Bănică Jr. în rolul de tătic. „Este foarte cool, Ştefan este un tată foarte cool. Este îndrăgostit peste cap de copil”, a explicat atunci Lavinia Pîrva, la Pro TV. 

„Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieţii mele. A fost ceva sublim când mi-am luat prima oară bebeluşul în braţe. Am noroc de un copil foarte bun şi cuminţel. Cred că va avea mult umor”, a mai spus artista după ce a devenit mămică.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr s-au căsătorit în 2017 și au avut parte de o nuntă secretă în Bulgaria. Cei doi soți sunt fericiți împreună și și-au construit o familie frumoasă, atât Lavinia cât și Ștefan Bănică Jr. fiind discreți în ceea ce privește viața lor de cuplu.

Bănică Jr. a povestit la un moment dat într-o emisiune, în 2017, la câteva luni după nuntă, faptul că relația lui cu soția sa și căsătoria lor este un lucru firesc.

„Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie. Să știi că durează de ceva timp. Sunt niște luni”, a declarat Ștefan Bănică Jr., în exclusivitate, la „Dincolo de aparențe”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net