Cu ce artistă celebră vrea să colaboreze Emilian. Artistul și-a recuperat permisul de conducere

#Exclusiv Click!

Emilian, câștigătorul sezonului 19 al show-ului de transformări „Te cunosc de undeva”, este pe cai mari, artistul scoate piesă după piesă și este extrem de iubit de admiratoare. După ce a bifat colaborări de succes cu Smiley și Connect-R, Emilian și-ar dori acum să cânte cu o artistă de la noi, foarte iubită și ea, la rândul ei, mai precis, Nicole Cherry.

Aș vrea să am un hit monstru, dacă îl face AI-ul... dar nu mai ai tu plăcerea aia... Colaborări cu Connect-R și Smiley am avut deja. Am încercat să mă focusez mai mult pe single-uri. Ultima piesă am scos-o cu Blvck Matias și mi-a plăcut. Mi-am dorit să fac o piesă cu el și a fost și conjunctură potrivită ca să iasă piesă asta. Mi-aș dori un feat cu Nicole Cherry!”, ne-a mărturisit acum Emilian, care a fost un gentleman și și-a dus mama, de ziua ei, la Cluj, la concertul Larei Fabian.

Și-a recuperat permisul

A rămas fără permis înaintea sărbătorilor de iarnă, însă după ce a suferit câtva luni și a dat din nou examen, și l-a recuperat, dar nu pare să mai fie la fel de încântat.

Sunt în regulă, sunt cu premisul la mine. Mi se pare din ce în ce mai haotic în trafic și nu prea mai merg cu mașina...”, ni s-a confesat Emilian, care în ultima vreme petrece destul de mult timp în studioul de înregistrări. Și-ar dori să se joace mai mult și chiar îi este dor de distracție, dar se gândește să investească timp de calitate în muzică.

„Mi-ar plăcea să stau să mă joc și nu mai îmi dau voie, pentru că zic că pierd timpul. Plăceri vinovate și vicii ascunse nu am. Între mic dejun la pat și cină târzie, prefer o cină târzie. Nu am timp de vacanțe acum. S-ar putea să stau mai mult în București, am mai multe proiecte. Mi-ar plăcea să ajung o dată în Bali, dar nu știu când e mai bine să mergi acolo”, ne-a mai spus Emilian, care se pare că ar fi la începutul unei noi și frumoase relații de dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net