#Exclusiv Click!

Noi schimbări pentru Emily Burghelea! Și-a găsit apartamentul ideal care o acceptă cu tot cu cățel!

2 septembrie 2024 8:39   Vedete românești

Emily Burghelea este în toiul mutărilor. Cunoscuta influenceriță și prezentatoare TV pare să își fi găsit în sfârșit locul.

De când familia ei s-a mărit cu un patruped, este deja a patra oară când Emily Burghelea se mută și speră să fie pentru mai mult timp de acum încolo. A găsit un apartament semimobilat și ieri a primit chele. Acum, după o perioadă nu tocmai plăcută pentru ea, în care a trebuit să se refacă după accidentul de mașină suferit în Mauritius, Emily Burghelea, are zâmbetul pe buze.

„De-a lungul timpului, mediul nostru înconjurător a evoluat odată cu noi! De fiecare dată când a apărut o schimbare în configurarea familiei, am schimbat și locuința! Când am rămas însărcinată cu Amedea ne-am mutat la casă, apoi ne-am mutat mai aproape de grădiniță și de biroul lui Andrei, apoi am rămas însărcinată cu Damian și brusc apartamentul în care locuiam devenise neîncăpător, ne-am mutat iar și când Don a apărut în viața noastră, și familia s-a mărit iar, după câte putem observa, se întâmplă o nouă mutare!”, ne-a povestit în această dimineață  Emily Burghelea.

Frumoasa influenceriță abia așteaptă să revină la TV, și să își reia încet-încet toate activitățile. Ea este preocupată acum cu mutatul însă în câteva zile totul o să fie deja cum și-a dorit. Apartamentul pe care ea și soțul ei l-au găsit acum pare să întrunească toate condițiile.

„Este a 4-a oară când ne mutăm de când ne-am căsătorit și e din ce în ce mai greu să o facem pentru că, odată cu apariția copiilor, s-au înmiit lucrurile pe care le avem de împachetat/mutat, așa cum știe orice familie cu copii mici. Trotinete, biciclete, pamperși, pătuțuri, zeci de jucării, scaune de masă, cărucioare... nu-i tocmai ușor”, ne-a mai spus Emily Burghelea pentru Click.

Ea și familia ei a fost nevoită să facă din nou acest pas cu mutarea într-o altă locuință pentru că proprietarul apartamentului în care au stat cu chirie nu îi acceptă cu tot cu cățel.

„De data asta nu ne-am dorit noi să ne mutăm, ci am fost nevoiți pentru că proprietarul apartamentului în care am stat cu chirie nu a dorit să accepte noul membru al familiei. Din iunie am adoptat un cățel, pe Don, care este evident parte din familie acum și nu putem renunța la el. Ne-am asumat să avem grijă de el și dacă pentru asta e nevoie să o luăm iar de la capăt, am fost dispuși să facem asta. Don e un cățel care provine dintr-un centru de adopții și s-a lipit de noi imediat ce ne-a văzut. Deși nu ne dusesem cu gândul să adoptăm, a fost imposibil să plecăm acasă fără el”, a mai adăugat vedeta.

Revine cu rubrica de parenting

Emily Burghelea abia așteaptă să își reia toate activitățile pe care le-a pus puțin pe hold de când a avut accidentul de mașină din Mauritius. Așa că este nerăbdătoare să revină și pe „sticlă”, la Vorbește Lumea de la PROTV.

„Am avut câteva criterii când ne-am căutat noua locuință, să fie aproape de grădinița copiilor și de serviciul lui Andrei, să ne permită desigur să locuim acolo cu tot cu Don, să am spațiu suficient și pentru zona mea de birou pentru că îmi pregătesc revenirea la job, urmează să croșetez o rubrică foarte frumoasă despre parințeală așa că, rămâneți aproape”, ne-a mai spus Emily Burghelea.

Mai multe