Semnele divine pe care le-a primit Emily Burghelea înainte de accidentul din Mauritius. „Acesta trebuia să fie al doilea de la Dumnezeu pe care ar fi trebuit să-l iau în calcul”

Emily Burghelea (26 de ani) a trecut prin clipe de coșmar, după ce a suferit accidentul rutier deosebit de grav, în timpul vacanței din Mauritius. Influencerița a povestit că a primit semne divine care o avertizau să nu plece în seara în care s-a petrecut evenimentul dramatic. 

Emily Burgheleaa primit semne înainte de accident
Emily Burgheleaa primit semne înainte de accident

Emily Burghelea a primit semne de avertizare înainte de accident

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, după accidentul rutier din Mauritius. Finalul de vacanță al blondinei s-a transformat într-un adevărat coșmar, în timp ce se îndrepta către aeroport pentru a reveni în țară. Mașina în care se afla împreună cu nașa ei a intrat frontal într-un tir aflat pe mijlocul străzii, iar impactul a fost dezastruos.

Doar o minune a ajutat-o pe Emily Burghelea să supraviețuiască! Aceasta a povestit că înainte de accident, Amedea, fetița ei a rostit niște cuvinte uimitoare, fiind semne pe care la momentul respectiv nu le-a luat în calcul, însă acum a înțeles că ele prevesteau, de fapt, tragicul eveniment.

„Amedea, înainte de a pleca, spunea încontinuu „ghinion, ghinion.” Din senin, ea nu folosise niciodată acest cuvânt până atunci, dar continua să repete „ghinion”. Am întrebat-o: „Mami, de ce spui asta? Hai să zicem noroc, hai să spunem Tatăl Nostru.’ Dar ea continua fără oprire. Acesta trebuia să fie al doilea semn de la Dumnezeu pe care ar fi trebuit să-l iau în calcul, și poate că ar fi trebuit să ne gândim sau să ne oprim”, a spus Emily Burghelea în podcast la Măruță.

„Presiunea de a ajunge la aeroport ne-a afectat”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a devenit recunoscătoare pentru faptul că a rămas în viață, dar și pentru faptul că soțul și cei doi copii ai săi se aflau într-un alt taxi, la momentul accidentului. Vedeta a mai povestit că șoferul care le conducea la aeroport pe ea și pe nașa ei, discuta cu doamna de la aeroport care le cerea să se grăbească pentru a prinde zborul. Întreaga întâmplare a fost filmată de către blondină.

„Hai, că trebuie să ajungeți, că pierdeți avionul’ I-am zis că suntem deja pe drum, motiv pentru care filmam în acel moment, ca să-i arătăm că ajungem’ Deși mergea regulamentar, presiunea de a ajunge la aeroport ne-a afectat. Doamna de la aeroport nu avea dreptul să ne grăbească în felul acela, eram în timp, dar… cert e că, pe acel drum public neiluminat, aveam telefonul în mână pentru a-i arăta că suntem aproape. Uite, iubire, mai avem 5 minute”, a mai spus Emily Burghelea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net