Primele imagini cu Emily Burghelea după operațiile suferite la nivelul feței. Soțul ei, disperat pe holurile spitalului!

Au apărut primele imagini cu Emily Burghelea, imediat ce aceasta a ieșit din sala de operație. Pacienta va petrece câteva ore la ATI. Amintim că tânăra a fost implicată într-un accident grav, în Mauritius, în timp ce se îndrepta spre aeroport. Coincidența a făcut ca în acel moment românca să fie cu telefonul în mână și să filmeze totul.

Emily Burghelea Foto: Click!
Emily Burghelea Foto: Click!

Emily Burghelea a ieșit din sala de operație 

În urma unui tragic accident rutier, care s-a întâmplat în Mauritius, Emily Burghelea a suferit multiple fracturi faciale și a fost acoperită de vânătăi pe tot corpul. În ciuda gravității situației, tânăra blondă a transmis un important mesaj de siguranță către urmăritorii săi, mai exact să poarte întotdeauna centura de siguranță în mașină. 

În urma accidentului, tânăra a fost nevoită să treacă prin mai multe operații la nivelul feței, iar imediat ce a ieșit din sala de operație, soțul acesteia a postat următoarea imagine. 

Foto: captură Instagram
Foto: captură Instagram

Ce mesaj a transmis Emily înainte de intervenție 

„Mă gândesc la orice… Știu că va fi bine… Sunt pe mâini bune!”, a scris Emily Burghelea, în dreptul imaginii postate pe Instagram. „Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a mărturisit Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo ai Stil, pentru Click!.

Cum s-a petrecut accidentul 

Emily Burghelea se afla într-un taxi care a intrat într-un TIR aflat pe mijlocul drumului, chiar pe drumul spre aeroportul din Mauritius. La un moment dat, din cauza faptului că șoseaua nu era iluminată, șoferul taxiului nu a observat la timp un TIR care era pus de-a latul pe șosea. Coincidența a făcut ca în acel moment românca să fie cu telefonul în mână și să filmeze totul. În urma accidentului, Emily Burghelea s-a ales cu mai multe răni pe față și la umăr.

image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (2) jpg
BeFunky collage (1) jpg
margot robbie profimedia jpg
Banner Roxana Ciuhulescu
beyonce figura ceara profimedia jpg
Banner Ileana Stana Ionescu
banner Medana Oprea
IMG 3392 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net