Cum se simte Emily Burghelea după ce a scăpat de tija montată la cap?! Ce chinuri a putut să îndure? „Nu puteam să dorm, nu puteam să mănânc”

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea și-a scos, zilele acestea, tija montată de medici la nivelul capului, după groaznicul accident în care a fost pe punctul să-și piardă viața, din Mauritius. Cum se simte acum influencerița și cât durează recuperarea?

Emily Burghelea (26 de ani) a văzut moartea cu ochii, după ce a trecut printr-un grav accident de circulație, în timp de se afla în vacanță în Mauritius. 

Vedeta se afla într-un taxi, în drum spre aeroport, în momentul în care autovehiculul s-a izbit violent de un TIR. 

Emily Burghelea: „A fost groaznic să stau cu tija”

Influencerița și nașa ei au scăpat ca prin minune cu viață. Emily s-a întors în țară cu avionul și a fost nevoită să se opereze la cap, după multiplele fracturi suferite.

Vedeta a fost supusă unei operații complicate și i s-a introdus o tijă în cap. 

Zilele trecute, Emily a mers la spital și a scăpat de tija montată la nivelul capului.

„Da, sunt mai bine acum, nu perfect însă, mă simt foarte amețită. A fost groaznic să stau cu tija! Nu puteam să dorm, nu puteam să mănânc.

A fost pentru prima dată când am reușit să dorm o noapte întreagă după accident.

Săptămâna aceasta, o să facem radiografii să vedem dacă mai am nevoie și de alte intervenții”, a declarat Emily Burghelea, pentru Click!

„Mi s-au mișcat oasele feței”

Din nefericire, medicii au anunțat-o pe vedetă că va avea nevoie de o jumătate de an pentru a se recupera, deoarece oasele de la nivelul feței i s-au mișcat în urma operației.

„Doctorul m-a palpat și mi-a zis că s-au mișcat oasele, și că nu mai sunt la fel ca după operație, că, de la o lună, o să dureze vreo șase luni recuperare”, a mai spus Emily. 

Nașa lui Emily, operată la coloană 

Nașa lui Emily, care s-a aflat și ea în taxi, la momentul impactului, a avut nevoie de o intervenție la nivelul coloanei după accident. Emily a mers, în cursul zilei de duminică, să o viziteze la spital.

„Împreună suntem mai puternice și trecem peste toate. Când m-a văzut, nașa s-a ridicat în picioare, chiar după operația pe coloană. Este eroina mea!

A fost grav, mai grav decât se aștepta oricine, dublă factură de coloană. Am trecut pe lângă ce era mai rău, dar acum suntem aici și îi mulțumim lui Dumnezeu că a avut grijă de noi. Ne rugăm să treacă cu bine peste acest hop”, a scris vedeta, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net