Alina Eremia, victima unui accident. Ce a pățit artista: „M-am aruncat în...”

Ultima actualizare:

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a avut parte de un moment neașteptat în timpul concertului său de la festivalul Neversea. În timp ce a oferit un show memorabil fanilor săi, artista a trăit o experiență pe care nu o va uita prea curând. Mai exact, un mic accident, dar care nu s-a lăsat cu urmări grave pentru artistă.

Ce a pățit artista
Ce a pățit artista

Alina Eremia, accident pe scenă! Ce a pățit artista 

Festivalul Neversea, cel mai mare eveniment de muzică de la malul mării din Europa, a fost scena pe care Alina Eremia și-a prezentat talentul și energia într-un concert de neuitat. Cu un setlist plin de hituri care au dominat topurile muzicale din România, artista a reușit să capteze atenția și să cucerească inimile fanilor săi. 

Alina Eremia a descris experiența de la Neversea ca fiind una „extraordinară” și a mărturisit că totul s-a simțit extrem de intens, încărcându-se cu energia pozitivă a fanilor. Artista a spus că, deși concertul a părut că s-a încheiat prea repede, ea a reușit să ofere tot ce a avut mai bun și să creeze o atmosferă electrizantă pe scenă.

În ciuda momentelor de vis ale concertului, Alina Eremia a avut parte de un incident neprevăzut. Pentru acest show, Alina Eremia a ales o ținută care a combinat eleganța cu energia specifică unui concert live. Artista a purtat o pereche de pantaloni scurți asortați cu un top strălucitor și dresuri negre de plasă, completând look-ul. Într-un moment de entuziasm și dedicare, artista a ales să se arunce în genunchi în timpul interpretării uneia dintre piesele sale. Din păcate, acest gest a dus la ruperea dresurilor sale negre de plasă, care erau parte din ținuta sa de scenă.

„Extraordinar, chiar cred că ăsta e cuvântul ce caracterizează starea mea de acum. A fost o stare incendiară și la propriu și la figurat pentru că am avut flăcări la un moment dat, se încălzise treaba. M-am simțit foarte bine. Mi s-a părut că s-a scurs foarte repede timpul pe scenă și pe la jumătate eram „nu pot să cred, mai prind doar jumătate de show și voiam să se prelungească momentul. A fost foarte tare. Au fost niște emoții cinci secunde, erau niște emoții pozitive pe care le-am convertit în combustibil, în energie. Eu aveam fost mult entuziasm, simțeam adrenalină.

Ținuta este făcută de stilista mea. Acesta a fost un mic incident pe scenă, da? M-am aruncat în genunchi și am sfârșit prin a avea dresul rupt, dar acest dres nu va mai fi purtat, va fi dresul de la Neversea. Adică o să fie ăsta și mi se pare semnul de bună purtare de la dres, cu asta plec eu acasă”, a spus Alina Eremia, la Antena Stars.

În ciuda incidentului, energia și entuziasmul Alinei Eremia nu au fost diminuate. Artista a continuat să ofere o performanță de excepție, demonstrând că este pregătită să facă față oricăror provocări de pe scenă cu zâmbetul pe buze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image jpeg
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net