Alexandra Stan, unde-s chiloțeii? Ups! Tu ce vezi în pozele astea?

23 martie 2022 7:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandra Stan şi-a obişnuit fanii cu imagini în care pozează în ipostaze provocatoare, dar cea mai recentă fotografie publicată de cântăreaţă pe pagina ei de Instagram a strânit un val de comentarii pe Instagram. 

Alexandra Stan (32 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate vedete autohtone. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată de nenumărate ori în ţinute minuscule, transparente sau în costume de baie care abia acopereau părţile private. Însă a fost şi taxată de fanii săi pentru apariţiile mult prea sexy, cum s-a întâmplat şi cu o fotografie publicată recent pe pagina sa de Instagram.

În imaginea cu pricina, Alexandra apare acasă, întinsă pe burtă pe canapea, într-un hanorac gri. Ceea ce nu ar fi o problemă, doar că solista a decis să nu poarte nimic în partea de jos, aşa că din imagine se înţelege că nu are nici măcar lenjerie intimă. În dreptul imaginii, Alexandra a scris "Aşteptând lansarea noului meu album". 

Fotografia a stârnit un val de critici din partea internauţilor, care s-au grăbit să o critice pe Alexandra pentru ipostaza provocatoare în care a decis să pozeze. Unii i-au reporşat că cerşeşte atenţie şi că e prea explicită, în timp ce alţii i-au spus că imaginea e demnă de site-urile pentru adulţi. 

 “Poză de onlyfans...penibilă!”, “Mai degrabă așteptăm un film xxx”,”Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, ”Nu ești cuminte deloc”, ”Cred că ți-ai uitat pantalonii”, “Pentru poza asta primești unfollow”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii Alexandrei, în dreptul imaginii cu ea doar într-un hanorac şi fără lenjerie intimă. 

Alexandra Stan, divorţ după doar cinci luni de mariaj

Alexandra Stan a uimit nu doar cu ţinute şi ipostazele provocatoare, ci şi cu vestea că, în primăvara lui 2021, s-a căsătorit în secret cu Emanuel, un bărbat care i-a fost consilier de dezvoltare personală. Mariajul lor nu a ţinut însă mult, iar după nici măcar jumătate de an, ei au divorţat. 

Într-un interviu acordat publicaţiei VIVA!, Alexandra Stan a povestit că divorţul i-a arătat că trebuie să fie mai pragmatică şi să nu se mai lase ghidată de sentimente şi emoţii. În plus, ea a dezvăluit că se roagă, în momentele în care îi este greu. 

"Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele", a povestit Alexandra Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe