Și-au spus adio la notar! Ilinca Vandici a încheiat căsnicia cu Andrei Neacșu

17 iulie 2023 7:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a rupt tăcerea și a anunțat că a divorțat oficial de Andrei Neacșu. Vedeta a confirmat că este o femeie liberă în acte de ceva timp și că divorțul e semnat și parafat! Între timp, fostul soț nu se mai ferește și a apărut în ipostaze tandre la mare cu noua femeie din viața lui!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt divorțați și în acte! Vedeta Kanal D a confirmat, în premieră, faptul că  divorțul de fostul soț s-a pornunțat oficial în urmă cu ceva vreme.

Declarațiile Ilincăi Vandici vin la puțin timp după ce în presă au apărut o serie de fotografii cu fostul ei soț la mare, în compania actualei lui iubite, o brunetă sexy.

Vandici, care a păstrat la început mister total asupra datei divorțului din acte de Andrei Neacșu, a venit acum cu lămuriri, din care reiese că și ea și fostul soț sunt liberi de contract de ceva timp, prin urmare pot apărea în compania altor persoane.

Ilinca Vandici: ”Am semnat actele de divorț acum ceva timp!”

Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici, pentru WOWbiz.ro.

Din spusele vedetei Kanal D, divorțul a fost unul amiabil, mai ales că cei doi au împreună un băiețel, pe Zian, de care se ocupă pe rând. De altfel, se pare că Zian ar fi cunoscut-o și el pe noua iubită a tatălui său. Bărbatul a și postat, recent, poze pe contul lui de socializare cu micuțul în barcă alături de o femeie misterioasă.

Ghinionistă în dragoste? Și Marica înșelat-o!

Ilinca Vandici s-a căsătorit în 2016 cu Andrei Neacșu, după ce ieșise dintr-o relație cu fotbalistul Ciprian Marica, sfârșită cât se poate de prost. La acel moment, Ilinca a dezvăluit că fotbalistul o înșelase cu Bianca Drăgușanu.

Ilinca și-a găsit atunci alinarea în brațele lui Andrei Neacșu, care era, la acel moment, un fan înfocat al ei și o iubea din umbră, de ani buni. La puțin timp după căsătorie, cei doi au devenit părinții lui Zian (6 ani).

În luna mai anul acesta, însă, Ilinca Vandici a șocat pe toată lumea când a anunțat separarea de soțul ei la întoarcerea dintr-o vacanță. Cei doi au luat, la un moment dat, o pauză și au sperat că își vor reface căsnicia după aceasta, dar totul s-a dus de râpă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe