Imagini rare din copilăria actriței Carmen Tănase. Dovada că a fost frumoasă de mică

12 martie 2024 8:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Tănase, astăzi una dintre cele mai mari actrițe ale României, a parcurs un drum impresionant în lumea artei spectacolului. Cu o carieră ce se întinde pe nenumărate piese de teatru și seriale, Carmen a reușit să cucerească inimile publicului prin talentul și carisma ei debordante. Însă, puțini cunosc povestea ei fascinantă din copilărie, o perioadă în care Carmen era deja un spirit rebel, dornic să se facă remarcat prin orice mijloc.

Fotografii rare din copilărie

Carmen Tănase a împărtășit fotografii din copilărie, arătând că de la o vârstă fragedă, avea un spirit neînfricat. Aceste imagini ilustrează încăpățânarea și personalitatea puternică care au devenit caracteristici definitorii ale celebrei actrițe.

Într-un interviu pentru Viva!, Carmen Tănase a dezvăluit detalii inedite despre perioada ei de copilărie. Cu umorul caracteristic, actrița a mărturisit că era un copil rebel, dornic să încalce regulile pentru a se face remarcată. Bătăile primite în școală pentru faptele sale nesupuse normelor au contribuit la formarea ei, iar aceasta spune că nu s-a supărat niciodată, conștientă că merita ceea ce primea.

"Existau, existau. Păi am mâncat la bătaie în copilăria mea… oalei! Am mâncat bătaie cu cureaua, pentru că făceam… Na, nu e plăcut să te cheme la școală să-ți spună că fii-tu sau fii-ta e cel mai nebun copil din școală. (râde) O mai luam, dar nu m-am supărat niciodată. Tata era cu pedepsele, maică-mea – nu, că era mai bleagă, dar meritam", a povestit Carmen Tănase.

Ce meserie a avut Carmen Tănase înainte de a ajunge o actriță de succes

Chiar dacă viața ei de copil a fost presărată cu mici "nebunii," Carmen Tănase și-a urmat pasiunea și a ajuns să devină una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Cu o carieră vastă în teatru și seriale, ea și-a cucerit publicul prin sinceritatea și autenticitatea ei.

Înainte de a străluci pe scenă, Carmen Tănase a avut o altă carieră. Cu toate că succesul în actorie i-a adus celebritatea, în tinerețe, Carmen a fost profesoară de desen și muzică, chiar ajungând să fie dirigintă.

Mai multe