Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma! Vlad Gherman s-a distrat cu baieții în Amsterdam! „Pierdut logodnică…”

25 aprilie 2024 9:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au petrecut câteva zile departe unul de celălalt, la două săptămâni după cununia civilă. Motivul?! Cei doi soți s-au despărțit pentru a face petrecerea burlacilor, respectiv pe cea a burlăcițelor. Vlad a petrecut câteva zile cu băieții la Amsterdam, iar Oana a mers cu fetele la Roma.

Vlad Gherman a „paralizat” de frig la Amsterdam 

Vlad Gherman a plecat să facă petrecerea burlacilor înaintea proaspetei sale soții, Oana Moșneagu. Actorul și-a organizat o excursie în Amsterdam, împreună cu prietenii săi cei mai apropiați. 

Băieții s-au distrat pe cinste în Olanda, au dat petreceri pe care nu le vor uita prea curând, dar frigul le-a cam dat de furcă și le-a înghețat sângele în vene. 

Vlad s-a întors din mica lui escapadă luni, dar a găsit casa goală. Oana era deja în Roma și se distra de minune alături de prietenele ei. 

Oana Moșneagu: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”

Actrița din serialul „Lia” a ales, la rândul ei, Italia, pentru petrecerea burlăcițelor. Și-a luat câteva prietene foarte bune cu ea, printre care și pe colega de la filmări, Mara Oprea, și au mers să viziteze Roma și să facă ceva shopping.

Oana a postat imagini edificatoare de la petrecerea burlăcițelor, însoțite de un mesaj cât se poate de emoționant. 

„Știți ce înseamnă <<să fii toată un zâmbet>>? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele.

Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe <<Se mărită Oanaaa>>, fiecare <<cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine>>, <<mergem unde vrei tu>>, <<te îmbrăcăm noi>>. 

Și, apropo de ultima parte, fetele mele m-au îmbrăcat pt party, o să fac un reel să vă arăt cât de fuuuun (n.r. distractiv) a fost la cumpărături.

Sunt recunoscătoare pentru că le am în viața mea. Și pentru acest weekend plin de bucurie. Să ne rămână în suflet o viață, alături de multe altele asemenea pe care de-acum ne propunem să le adunăm în fiecare an. Vă iubesc, gagici. Vă mulțumesc”, a scris Oana, pe pagina ei de socializare.

Vlad i-a făcut o surpriză Oanei și a așteptat-o pe frumoasa lui soție la aeroport cu o pancartă în mâini, pe care scria: „Pierdut logodnică în Roma… Răspunde la numele dna Gherman”

În urmă cu doar 2 săptămâni, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cununia civilă. Nunta celor doi este programată pe data de 2 iunie, în același loc unde s-au căsătorit Gina Pistol și Smiley.

Mai multe