Vlad Gherman încă nu a șters pozele cu Cristina Ciobănașu, deși s-a însurat! Oana Moșneagu vrea să-l facă tată: „Un copilaș, doi copilași...”

Ultima actualizare:

Chiar dacă acum este bărbat la casa lui, Vlad Gherman încă n-a șters urmele relației cu Cristina Ciobănașu. Recent, actorul s-a cununat civil cu Oana Moșneagu, care, culmea, a declarat că își dorește să îl facă tătic pe Gherman. Iată cum stă situația între ei.

Vlad Gherman încă nu a șters pozele cu Cristina Ciobănașu deși s-a însurat!
Vlad Gherman încă nu a șters pozele cu Cristina Ciobănașu deși s-a însurat!

Vlad Gherman încă nu a șters pozele cu Cristina Ciobănașu deși s-a însurat!

După 9 ani de relația toată lumea se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să facă pasul spre altar însă cei doi au decis în mod neașteptat să își spună adio. Decizia i-a șocat pe fani și mult timp au speculat că cei doi ar avea în continuare sentimente unul pentru altul. Între timp, Cristina s-a combinat cu iubitul ei stomatolog, iar Vlad a început o relație cu colega de platou, Oana Moșneagu în 2021. Acum, în 2024 Oana este cea care a luat numele de Gherman și nu Cris. Pentru a depăși umbrele trecutului și problemele din relație Oana și Vlad au făcut terapie de cuplu, iar acum par foarte fericiți. Iată însă că ceva încă l-ar mai ține legat pe actor de fosta relația. Și nu o spunem noi, ci pozele de pe Instagram cu Cristina Ciobănașu pe care nu le-a șters nici acum deși este căsătorit. Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că au păstrat o relație de prietenie, însă fanilor le bate la ochi faptul că roșcata încă mai apare în feedul actorului. Mulți continuă să comenteze la vechile postări cu ei:

2024, după nunta lui Vlad și Oana😭”, a scris un fan la clipul în care Vlad și Cris își anunțau despărțirea.

„Șterge asta frate, nu este ok față de noua ta iubită. Ce ciudat!”

„Cât de frumoși erați împreună.” 

 Oana Moșneagu însă vrea să-l facă tată

Culmea și Cristina a păstrat vechile amintiri cu Vlad, iar recent le-a și urat casă de piatră proaspeților însurăței. Între timp, Oana Moșneagu a declarat că își dorește să aibă copii împreună cu Vlad și că este unul dintre lucrurile care o entuziasmează profund, potrivit unica.ro.

Mult timp am evitat subiectul pentru că e foarte neplăcut. E o presiune care vine din partea familiei, din partea societății. Cu toate intențiile bune, e un pic invaziv. Te scoate din zona de confort, te irită, te deranjează. Ca să nu mai zic de situațiile în care o femeie nu poate să conceapă. Deja apeși un punct foarte dureros.  Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași.”, a spus Oana Moșneagu, la Fresh by Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net