Cristina Ciobănașu, prima reacție după căsătoria Oanei Moșneag cu fostul ei iubit, Vlad Gherman. Ce mesaj le-a transmis actrița

Zi mare ieri, 6 aprilie 2024, pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, apoi au postat fotografiile de la frumosul eveniment pe paginile de social media. Astfel, un detaliu nu a putut fi trecut cu vederea de către fani: comentariul Cristinei Ciobănașu, fosta iubită a actorului. 

Cristina, mesaj pentru tinerii căsătoriți / foto: Colaj Click!
Cristina, mesaj pentru tinerii căsătoriți / foto: Colaj Click!

Oana și Vlad au decis să spună cât mai repede marele „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Alături de familie și apropiați, tinerii îndrăgostiți au bifat cea mai importantă etapă a vieții lor. Nunta va avea loc pe data de 2 iunie a acestui an, în același local în care s-au căsătorit Smiley și Gina Pistol.

„Lumee, lumeeee, we did it! ( n.r: am făcut-o). Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, au scris proaspeții însurăței, pe pagina lor de socializare.

Cristina Ciobănașu, mesaj după căsătoria fostului iubit

Fericire dusă la extaz și recunoștință s-au citit pe chipurile tinerilor însurăței. Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și au reușit să clarifice un lucru din trecutul actorului: legătura de prietenie cu Cristina Ciobănașu, actrița cu care Vlad Gherman s-a iubit aproape un deceniu. 

Cu toate că nu este invitată la nunta lor, atât tinerii îndrăgostiți, cât și Cristina, au găsit un numitor comun. Se înțeleg bine și sunt apropiați, însă cu o limită. Recent, în secțiunea de comentarii a fotografiilor postate de Vlad Gherman pe Instagram, vedeta le-a transmis: „Casă de piatră!”. Ulterior, a apărut și răspunsul fostului iubit: „Crisi, mulțumim mult!”, semn că cei doi mențin o relație civilizată de dragul vremurilor bune. 

Comentariul Cristinei Ciobănașu / foto: Instagram
Comentariul Cristinei Ciobănașu / foto: Instagram

Vlad Gherman: „Mi se pare ciudat să o chem la nunta mea” 

Cu toate că momentul separării nu a fost deloc unul ușor pentru Cristina și Vlad, cei doi au decis să rămână în relații bune. În trecut, actorul mărturisea motivul pentru care consideră că fosta parteneră nu trebuie să fie prezentă la nunta lui.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă.

Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva <<Nunta anului, fast și opulență>>. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit.

Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Cristina Ciobănașu: „Ar fi ciudat”

La rândul ei, actrița a făcut și ea o serie de declarații referitoare la absența ei de la nunta celor doi. Consideră că prezența ei la nunta fostului nu ar fi o alegere prea bună.

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă!

Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic!”, a explicat Cristina Ciobănașu, într-un interviu ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net