Cristina Ciobănașu, val de ură după despărțirea de Vlad Gherman. Chinul prin care a trecut actrița: „M-au afectat foarte mult”

Ultima actualizare:

După un deceniu petrecut împreună, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, au anunțat surprinzător separarea lor. Această veste a șocat mulți fani, deoarece relația lor a fost una admirată și apreciată de-a lungul timpului. Acum însă sunt fericiți! Vlad urmează să se căsătorească anul acesta cu Oana Moșneagu, iar Cristina are o relație frumoasă cu Alex, medic stomatolog.

Cristina Ciobănașu, val de ură după despățirea de Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu, val de ură după despățirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu, val de ură după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a dezvăluit că, în urma despărțirii, Vlad Gherman a fost mai afectat și și-a arătat suferința în mod evident, în timp ce ea a ales să își trăiască durerea în tăcere, fără a o face publică. Această abordare arată că cei doi au gestionat această perioadă dificilă din viața lor. Colac peste pupăză, comentariile de ură pe care le primea Cristina au răpus-o la pământ, în condițiile în care, ea a venit cu propunerea de a se despărți.

„M-au afectat foarte mult comentariile răutăcioase, mai ales după despărțirea de Vlad. Dar a fost un punct în care am hotărât, pentru sănătatea mea emoțională, să nu le mai iau în seamă. Am realizat că, dacă eu sunt fericită cu alegerile pe care le fac pentru viața mea, nu mai are nicio importanță ce zice lumea. Iar atunci când se aruncă răutăți în direcția mea, nu mai stau să plec urechea, pentru că tot mie îmi fac rău.”, a spus artista într-un interviu pentru viva.

În plus, această a mai spus că nu o mai deranjează faptul că încă mai este întrebată de Vlad, chiar și acum la doi ani și jumătate de la separare.

„Nu mă mai deranjează atât de tare. Încerc să nu pun la suflet răutățile gratuite și să îmi văd de treabă.”, a mai declarat actrița oentru sursa citată.

Cât despre Vlad, lui i-a fost foarte greu să accepte despărțirea și nu-și imagina că vor putea rămâne prieteni. Acesta a spus că probabil i-a transmis, fără să vrea, Cristinei că are o frică de abandon.

Singura chestie pe care eu o cred cu tărie, indiferent dacă o să zică cineva ceva, este că frica mea, și fără să vreau i-am arătat asta Cristinei, a fost că… prima ei relație a fost cu mine.  Frica mea era că la un moment ea o să plece, că nu are cum să rămână doar la mine. Pentru mine, când a intrat ea la facultate, mi-am dat seama că o să fie nasol. Mă gândeam cu groază că poate să se întâmple o chestie și ar trebui să fiu mai atent. Ea s-a prins. E o problemă pe care cred că o să o duc până în mormânt. Am o teamă de abandon și de a fi înșelat”, a povestit Vlad Gherman în podcastul lui Radu Țibulcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net