Cristina Ciobănașu, planuri mari de viitor. Vrea să îi calce pe urme Ruxandrei Ion, mama adoptivă: „Mi se pare ceva îndepărtat”

Cristina Ciobănașu, una dintre actrițele cele mai talentate și cu o carieră de succes în spate, a vorbit despre meseria care a consacrat-o, și cât de mult a influențat-o Ruxandra Ion să evolueze în carieră și să devină cea mai bună versiune a sa. 

Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu / foto: colaj Click!
Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu / foto: colaj Click!

În anul 2015, Ruxandra Ion era impresionată de povestea de viață a Cristinei Ciobănașu, pe care a aflat-o la „Dansez pentru tine”, astfel că a decis să o adopte pe aceasta. I-a insuflat valori morale și a ajutat-o să își dea seama ce ar vrea să facă în viață. 

Cristina Ciobănașu: „Mai am mult de învățat”

Cu toate că este considerată o actriță desăvârșită, Cristina recunoaște că au existat și momente în care simțea că nu este suficient de bună, așa că a avut grijă să lucreze mai mult cu ea. 

Cât despre a-i călca pe urme mamei adoptive, producătoare de televiziune, fosta iubită a lui Vlad Gherman mărturisește că este departe de acel prag și mai are multe de învățat, dar a luat în considerare această variantă. 

„M-am gândit la asta, dar mi se pare ceva îndepărtat, ceva atât departe de atins pentru mine încât nici nu îndrăznesc să mă gândesc la asta! Evident că mi-ar plăcea! Sunt departe, dar mai am mult de învățat, foarte mult!”, a mărturisit tânăra actriță, într-un interviu ego.ro

I-a fost greu să se privească la televizor 

Cristina Ciobănașu a mai spus că în trecut existau momente în care nu putea să se privească atunci când interpreta anumite roluri. A depășit însă acea perioadă și acum privește la începuturile carierei sale, pentru a-și nota evoluția și a veni cu îmbunătățiri acolo unde este cazul.

„Da, mă uit! (n.r. se uită la ea atunci când apare pe micile ecrane în diverse proiecte) Când eram mai mică nu aveam curaj! Mi se părea că sunt urățică, mi se părea că nu joc bine, mi se părea că am vocea ciudată! Cel mai mare și greu de trecut prag pentru mine a avut legătură cu vocea!

Acum mă uit pentru că vreau să văd ce am făcut bine, dacă intențiile mele se văd și pe sticlă atunci când joc, dacă este ceva ce puteam să fac mai bine, dacă am exagerat cu ceva, să știu să lucrez mai departe și să nu mai fac așa. Este în interes profesional! Vine și cu experiența și cu anii.”, a mai spus Cristina, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net