Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei. Cea mai importantă lecție de viață a vedetei: „Mi-am făcut rău mie”

15 septembrie 2023 8:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman radiază! Vedeta este mai fericită ca niciodată, totuși până să se ajungă aici Oana a traversat o perioadă foarte dificilă care a marcat-o. Ani buni, vedeta a spus că s-a complăcut în relații în care nu avea ce căuta, inclusiv relația cu fostul soț, Marius Elisei, despre care spune că i-a făcut rău atât lor în calitate de cuplu, dar și fetiței lor. Iată dezvăluirile surprinzătoare.

Oana Roman, mai fericită ca oricând

Oana Roman tocmai a postat mai multe poze pe Instagram în care radiază de bucurie. De mult nu am mai văzut-o pe vedetă debordând de fericire adevărată. Imaginile au fost însoțite și de un mesaj în care Oana recunoaște că pozitivitatea a învățat-o de la tatăl său, Petre Roman.

„Ceea ce e mai bun și mai frumos, de abia de acum urmează! Tata m-a învățat să gândesc așa, și mereu când a fost cel mai greu am știut că va urma cel mai bine. Am crezut în mine și am simțit aripi ocrotitoare de îngeri! Sunt recunoscătoare.”, a spus vedeta pe Instagram, semn că ceva minunat în viața sa urmează să se întâmple. Ne-am putea aștepta poate la nniște proiecte deosebite.

Oana Roman, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei

Totuși, până să ajungă aici, vedeta a traversat o perioadă grea în care a fost nevoită să se descurce singură cu toate de la casă și copil, la job și proiecte. Toate acestea, pe lângă durerea pe care o avea în suflet. Vedeta însă și-a găsit puterea să continue. Într-o discuție revelatoare alături de mama sa despre viața pe care o trăia, Oana Roman a descoperit secretul prin care a reușit să își schimbe viața.

Discuția avea loc acum o lună când Mioara Roman și-a întrebat fiica celebră dacă se mulțumește cu puțin. Acest lucru, a avut un impact major asupra Oanei, care a decis să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare atât lecțiile de viață pe care le-a învățat recent, dar a făcut și dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Marius Elisei. Mai exact, vedeta a spus că mult timp s-a complăcut în relații care nu îi erau benefice, printre care și relația cu fostul soț despre care spune că a rănit-o. 

„Dacă nu îți iei soarta în mâini și dacă nu iei decizii care poate pe loc te vor durea sa care îți vor crea o stare de nesiguranță, nu poți să evoluezi. Dacă nu ai curaj, dacă nu rupi pisica în două, nu ai cum să evoluezi. Asta este realitatea și mie viața mi-a arătat lucrul ăsta. Da, recunosc, m-a complăcut foarte mulți ani într-o relație care nu mai era o relație, mi-am făcut rău mie, i-am făcut rău lui și i-am făcut rău copilului. M-am complăcut foarte mulți ani alături de niște prieteni lângă care n-aveam de ce să stau, care nu erau prieteni. Pentru care eu eram doar un mijloc de a se descurca, pentru unii de a avea unde să stea, pentru alții de a cunoaște lume, de a profita, și totuși, i-am ținut lângă mine și am stat lângă ei pentru că mi-era frică să nu fiu singură.”

Vedeta spune că este necesar să avem curaj să plecăm de la job-ul care nu ne face bine sau din relațiile care nu ne sunt benefice și să nu ne temem de singurătate. 

Mai multe