Oana Roman, criză de nervi din cauza fiicei sale! Isa a scos-o din sărite: „Foarte rar mă supără”

Oana Roman a avut parte de o criză de nervi provocată chiar de către Isabela, fiica sa. Din neatenție, copila a vărsat peste masa de machiaj a mamei sale o cutie plină cu sclipici, distrugându-i o mare parte din produsele de make-up. 

Oana și Isabela Roman / foto: Social media
Oana și Isabela Roman / foto: Social media

Recent, Oana Roman a împărtășit cu fanii de pe Instagram o altă pățanie de care a avut parte. Cu precizarea că Isa rareori îi produce supărări, de data aceasta cea mică a reușită să facă și o boacănă care a scos-o din sărite pe mama sa. 

Cum a gestionat Oana Roman criza de nervi provocată de Isa 

Oana și Isabela Roman fac o echipă pe cinste. Nu doar că sunt mamă-fiică, ci și cele mai bune prietene. Cea mică este nelipsită de lângă mama sa, și în general este un copil extrem de cuminte și ascultător, cu care Oana se mândrește. 

Totuși, există momente în care Isa reușește să își mai enerveze părintele cu lucruri mici, ca orice copil, însă suficiente pentru a o scoate pe Oana din sărite. De data aceasta, vedeta s-a confruntat cu o adevărată criză de nervi, în momentul în care și-a văzut toate produsele de make-up pline de sclipici. Din fericire, a reușit să-și salveze o parte dintre ele. După ce s-a liniștit, Oana a decis să împărtășească întreaga pățanie cu fanii ei. 

„Da, am făcut o criză astăzi. Efectiv mi-am ieșit din minți, pentru ca Isa mă supără foarte, foarte, foarte rar. Dar astăzi când m-am dus să mă machiez ca să merg la o întâlnire, cu ea, pentru că nu merg nicăieri fără ea, am constatat că vărsase o cutie cu sclipici peste toate fardurile mele, peste toți bureții de fond de ten, peste toate pensulele, toată masa de machiaj era plină de sclipici.

M-am liniștit acum, dar am simțit ca o iau razna, pentru că a trebuit să curăț, și multe nu le mai pot spăla de sclipiciul ăla. Deci, s-a terminat cu ele. Asta e.”, a povestit Oana Roman, pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net