Marius Elisei, complet schimbat după divorțul de Oana Roman! Arată mai bine ca oricând și e curtat de domnișoare

Divorțul de Oana Roman i-a priit lui Marius Elisei. Acesta este total schimbat. Arată mai bine ca oricând, iar domnișoarele speră să "pună mâna" cât mai repede pe frumușelul burlac, însă acesta nu mai pare dispus să intre într-o relație serioasă, cel puțin nu în aceste momente. El pare dornic să profite din plin de libertatea pe care a obținut-o prin despărțirea de Oana, neuitând însă că are o fiică și trebuie să îi acorde și ei atenție. 

Cei doi au celebrat împreună onomastica Isabelei. Foto: Click.
Cei doi au celebrat împreună onomastica Isabelei. Foto: Click.

Tocmai de aceea, cu toate că au divorțat, cei doi au convenit să celebreze, acum câteva săptămâni, împreună onomastica fiicei lor, Isabela Maria, în seara de 15 august, la un resort de lux din Bulgaria.

Marius le-a însoțit pe cele două în Bulgaria, timp de cinci zile, așa cum o făcea pe vremuri atunci când își făceau vacanțele numai împreună, ca o familie. Însă, asta nu înseamnă că nu se bucură de statutul de burlac. 

Cum arată Marius Elisei după divorțul de Oana Roman

Marius Elisei (36 de ani) și Oana Roman (47) și-au jurat dragoste pe vecie în urmă cu nouă ani, însă povestea lor de dragoste a luat sfârșit definitiv la începutul acestui an. Despărțirea de Oana Roman i-a adus liniște lui Marius Elisei și acum pare mai decis ca niciodată să investească în propria persoană. Elisei acordă mult mai multă atenție look-ului său, lucru pe care-l putem vedea chiar din postarea pe care a făcut-o acesta pe pagina de Instagram. Vrea să trăiască din plin această perioadă a vieții lui, să profite de toate momentele pe care i le oferă Universul, fără să se mai complice într-o relație. Cel puțin pentru moment, mai ales că divorțul de Oana este prea recent. 

Proaspăt frezat, cu o barbă îngrijită și ochelari negri de soare, Elisei pare pregătit să cucerească cele mai frumoase dintre domnișoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net