Oana Roman îl urmărea pe Marius Elisei în casă! Imaginea care arată că îl supraveghea chiar și în somn. FOTO

Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei (36 de ani) și-au jurat dragoste pe vecie în urmă cu nouă ani, însă povestea lor de dragoste a luat sfârșit definitiv la începutul acestui an. În ciuda faptului că s-a zvonit că cei doi s-au împăcat după ce au petrecut 5 zile în Bulgaria, la un resort de lux, împreună cu fiica lor, Isabela Maria, căreia i-au sărbătorit cu fast onomastica de Sfânta Maria Mare, se pare că nu este deloc adevărat.  

Oana Roman îl urmărea pe Marius Elisei în casă / Foto: Arhiva Click!
Oana Roman îl urmărea pe Marius Elisei în casă / Foto: Arhiva Click!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, la notar, pe 15 februarie 2021. S-au împăcat după două luni, însă despărțirea s-a produs, din nou, în luna martie 2023, atunci când Marius a părăsit definitv vila din Tunari. De atunci au existat unele interacțiuni între cei doi foști parteneri, mai ales în cazurile în care au un copil împreună. După cea mai recentă despărțire oficială, care a avut loc la începutul lui 2023, Oana și Elisei s-au reunit în seara de 15 august, la un resort de lux din Bulgaria - unde a fost invitată de prietena ei Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu - cu ocazia serbării onomasticii de Sfânta Maria Mare a fiicei lor, Isabela Maria.

Chiar dacă imaginile din mediul online îi portretizau drept o familie fericită, cei doi au recunoscut, de-a lungul timpului, că mai existau probleme în cuplu. Mai mult decât atât, se pare că Oana Roman își supraveghea partenerul în casă, pe vremea când locuiau împreună. Dovadă este chiar imaginea publicată de către ea cu mult timp în urmă, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Oana Roman își supraveghea partenerul

Imaginea care arată că îl supraveghea chiar și în somn / Foto: Instagram
Imaginea care arată că îl supraveghea chiar și în somn / Foto: Instagram

„Am dormit o oră și tare bine a fost. Între timp acasă ... se doarme la greu”, a fost mesajul care a însoțit fotografia pe care Oana Roman a publicat-o pe vremea când cei doi erau împreună, pe pagina sa personală de Instagram. Însă, se pare că motivele despărțirii au fost altele. 

„Acum vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nici o șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a declarat Oana Roman atunci, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net