Oana Roman, enervată la culme în trafic! Un bombardier a scos-o din sărite: „Ești doar un meltean”

Oana Roman dă iar de pământ cu șoferii care au un comportament neadecvat în trafic. Vedeta nu este străină de astfel de situații, mai ales că astăzi s-a confruntat, din nou, cu una asemănătoare: un participant la trafic i-a arătat gesturi obscene. 

Oana Roman, enervată în trafic de un șofer needucat
Oana Roman, enervată în trafic de un șofer needucat

Fiica lui Petre Roman face parte din categoria persoanelor care nu  acceptă lipsa de educație și de maniere venită din partea diverșilor indivizi din societate. Orice situație neplăcută i s-ar întâmpla, Oana Roman reacționează imediat în mediul online, așa cum a făcut și de această dată. 

Oana Roman: „Un nesimțit needucat”

Prin intermediul unei postări pe Instagram, Oana Roman a vrut să-l facă vedetă pe un bărbat care a dat dovadă de lipsă de bun simț, în trafic, atunci când acesta arăta semne obscene. I-a fotografiat mașina și a postat imaginea pe Internet, lăsând următorul mesaj:

„Degeaba ai cabriolet, degeaba ai ajuns la vârsta la care ai păr alb, când tu în trafic arăți gesturi obscene, mai ales unei femei. Ești doar un meltean, un nesimțit needucat.”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mașina șoferului „needucat”. 

Postarea de pe Instagram a Oanei Roman / foto: Captură InstaStory
Postarea de pe Instagram a Oanei Roman / foto: Captură InstaStory

Oana Roman, mesaj dur pentru Marius Elisei, după ce a lipsit din prima zi de școală a Isei

Vedeta nu a trecut cu vedere indiferența fostului soț și tatăl al fiicei sale, care a ales să nu o însoțească pe micuță în prima zi de școală. 

În urmă cu doar câteva zile, Isabela a început clasa a III-a, însoțită de mama sa. Marius Elisei a fost absent, așa că Oana a avut ceva de spus în legătură cu asta: 

„Azi Isa a început clasa a III-a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net