Nu l-a uitat nici acum! După cine plânge Oana Roman în fiecare zi?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman nu s-a resemnat nici acum după pierderea patrupedului ei preferat, Bubble. Vedeta îi simte lipsa în fiecare zi.

Bubble, un simpatic Bulldog Francez, i-a fost companion de nădejde Oanei Roman timp de 12 ani. Din păcate, vedeta l-a pierdut, luna trecută, atunci când micul patruped a trecut în neființă.

Oana se afla în vacanță în Bulgaria, împreună cu fiica ei și cu Marius Elisei, atunci când a primit tragica veste că Bubble s-a stins în somn.

Vedeta a apelat atunci, în lacrimi, la omul ei de încredere când vine vorba de câini, dresorul preferat de vedete, Mihai Nae. Acesta fost cel care a mers la vila vedetei și s-a ocupat de regretatul patruped, care a fost îngropat chiar în curtea casei.

Chiar și așa, Oana tot îi simte lipsa în fiecare zi lui Bubble, cu care în ultima vreme dormea în pat.

Dor de el!”, a fost mesajul Oanei, la una dintre pozele postate, zilele trecute, cu regretatul Bubble.

Mihai Nae îi dresează câinii Oanei Roman Sursa: Instagram
Mihai Nae îi dresează câinii Oanei Roman Sursa: Instagram

Mihai Nae e omul în care are cea mai mare încredere când pleacă de acasă!

Oana Roman a fost, de când se știe, o mare iubitoare de animale de companie. O mai are acasă pe Luna, un exemplar superb din rasa cane corso, care are trei ani, și care participă deja la competițiile canine cu performanțe uimitoare.

Luna face antrenamente zilnic cu Mihai Nae, dresorul de câini al vedetelor.

Oana Roman a optat să apeleze la serviciile de dresaj ale instructorului canin Mihai Nae, cunoscut de altfel ca dresorul de câini al vedetelor.

Cu Luna am lucrat dresaj de disciplină elementară. Oana și-a dorit să o asculte și să o păzească. Am făcut și pază de infractor, pază de teritoriu, pază la casă, dresaj de disciplină, socializare cu alți câini.

Luna este sora câinelui lui Pepe, Diego, și fata lui Gitano, tot al lui Pepe”, ne-a mărturisit Mihai Nae, dresorul de câini al vedetelor și omul de încredere al Oanei.

În luna martie, Oana Roman a reușit să dea toți cei 7 pui de câine din rasa Cane Corso, pe care îi fătase cățelușa ei, Luna.

Am avut șapte cațeluși. Ce să mă îmbogățesc?! Nu, în primul rând că eu i-am dat cu bani foarte puțini. Efectiv, doar ce mi-am recuperat ce am investit în sarcina Lunei, în îngrijirea lor și atât.

Nu este absolut deloc o afacere. În România oricum câinii nu sunt o afacere pentru că prețurile la noi sunt mult mai mici decât în Occident. La câini cu pedigree cum au fost ai mei, având tată campion de România și bunici campioni internaționali, aceștia sunt câini care în Occident costă mii de euro.

În România, nu se vând câini cu mii de euro. Și cei care sunt crescători nu fac mare avere din asta, pentru că prețurile nu sunt ca în Occident”, ne-a declarat atunci Oana Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net