Imagine dureroasă cu Mioara Roman, în scaun cu rotile. Ce gest a făcut fiica Oanei Roman pentru bunica ei

Oana Roman își vizitează des mama. Recent, fiica Mioarei Roman a luat-o cu ea și pe fetița ei, Isa, pentru a-și vedea bunica. Cele trei au petrecut câteva ore împreună, iar Oana Roman a surprins imaginile emoționante cu fiica și cu mama ei. 

Oana Roman împreună cu mama Foto: Facebook
Oana Roman împreună cu mama Foto: Facebook

Oana Roman este una dintre cele mai deschise vedete din România. Nu se sfiește să vorbească despre trăirile sale în Instastories frecvente, pe care le împărtășește adepților de pe Instagram.

Imaginea postată de Oana Roman, cu mama și cu fiica ei

Mioara Roman și-a petrecut timpul mai mult prin spitale și centre de tratament. Oana a povestit în repetate rânduri despre problemele cu care se confruntă mama sa. Mioara Roman a avut nevoie de intervenții chirurgicale și tratamente constant, pentru mai multe probleme de sănătate.

Fiicele ei au luat, în urmă cu ceva timp, decizia de a o duce pe mama lor la un centru privat de îngrijire, unde să aibă parte de tratament și asistență non-stop. Mioara Roman este internată la un centru din Snagov, unde are parte de servicii de cea mai bună calitate. Fiica ei cea mică, Oana, o vizitează cât de des poate și petrece mult timp cu ea.

Cât plătește Oana Roman pentru îngrijirea mamei ei

Mioara Roman are nevoie de asistență non-stop, așa că fiica ei s-a orienta spre un loc unde să primească toată atenția de care are nevoie. Oana a specificat, în trecut, că nu este un azil oarecare și că mama ai are parte de condiții de cinci stele, exact ca la hotel. Suma pe care o plătește lunar este, însă, pe măsura serviciilor oferite.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net