Oana Roman, mesaj după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: „Cei ce par a fi cei mai norocoși”

23 martie 2024 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

După săptămâni de zvonuri şi speculaţii, vestea că prințesa Kate Middleton suferă de cancer și că a început chimioterapia preventivă i-a luat prin surprindere pe oameni. Și nu doar cei din Marea Britanie sunt șocați, ci și cei din România. Ce mesaj a transmis Oana Roman, după ce a urmărit videoclipul lui Kate Middleton.

După ce Prințesa de Wales a anunțat prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare că are cancer și că a început chimioterapia preventivă, multe multe persoane au transmis mesaje de susținere pentru Kate Middleton, iar printre acestea se numără și Oana Roman.

Vedetei nu i-a venit să creadă când a auzit ce se întâmplă cu soția prințului William și a ținut să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, rugându-i pe urmăritorii ei să se roage pentru sănătatea acesteia:

„Offf... până și cei care par a fi cei mai norocoși, oameni buni și frumoși... trec prin cele mai grele încercări. Să ne rugăm pentru sănătatea Prințesei”, a scris Oana Roman pe contul său personal de Instagran , la secțiunea InstaStory.

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de susținere pentru Kate Middleton

De asemenea, și Ducele şi Ducesa de Sussex, prinţul Harry şi soţia sa Meghan, i-au urat „sănătate şi vindecare” Prinţesei de Wales. Vineri, 22 martie, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie, la recomandarea medicilor din Marea Britanie. Soția prințului William a mărturisit că ultimele două luni au fost „incredibil de dificile pentru întreaga familie”.

Tot vineri, Regele Charles al III-lea a publicat un mesaj în care vorbește despre anunțul care a șocat întreaga lume. Suveranul se confruntă, la rândul său, cu această boală severă.

„Majestatea Sa este foarte mândru de Catherine pentru curajul de care a dat dovadă vorbind aşa cum a făcut-o”, se arată în mesajul monarhului, transmis de către un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham.  

Mai multe