Oana Roman, un nou mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei. Ce i-a transmis fostului soț: „Oameni care mi-au făcut mult rău”

27 iunie 2024 16:38   Vedete românești

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, a decis să facă o mărturisire sinceră, sufletească. Aceasta a anunțat printr-un mesaj postat în social media că a decis să ierte mulți oameni care i-au făcut rău. 

Acțiunea de a ierta oameni și acțiuni care i-au produs durere au ajutat-o pe vedetă să își liniștească sufletul și minte. Oana Roman i-a îndemnat pe oameni să nu-și mai îngreuneze viața ținând aproape persoane care nu vor să facă parte din ea. 

Oana Roman: „I-am iertat și am dat la o parte tot”

Este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu trece nici măcar o singură zi fără ca Oana Roman să mai împărtășească fanilor momente din viața sa. Pe lângă munca de creator de conținut pe care o prestează, fiica lui Petre Roman își exteriorizează trăirile pe care uneori le are. 

Așa se face că de data aceasta Oana Roman a decis să facă o mărturisire legată de oamenii care i-au rănit sufletul: i-a iertat, pe unii a acceptat să îi păstreze în continuare în viața ei, cu condiția de a schimba cursul relației, iar pe alții a ales să-i elimine complet. 

„Unul din lucrurile importante pe care le-am făcut în viața mea, este că am reușit să iert cu adevărat oameni care mi-au făcut mult rău. I-am iertat și am dat la o parte tot ce a fost, și am început să construiesc o relație civilizată și normală cu acești oameni. 

Iertarea m-a eliberat și m-am simțit mai puțin împovărată. Mi-au trebuit mulți ani să pot face asta, dar mi-a făcut tare bine. Încercați să iertați și să mergeți astfel mai departe. 

Ce nu pot însă să fac, este să iubesc în continuare oameni care nu-și doresc să facă parte din viața mea. Nu vă mai ocupați inima cu sentimente pentru oameni care nu și le doresc. Lăsați loc pentru cei care și-ar dori cu adevărat să fie lângă voi” - a scris Oana Roman, pe InstaStory. 

Mai multe