Oana Roman, urmărită de probleme! Cu ce sechele a rămas mama vedetei după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

11 februarie 2022 12:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman este urmărită de ghinion. La finalul lunii ianuarie, fiica fostului premier dezvăluia că mama sa a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, deși Mioara Roman este vindecată, se pare că a rămas cu câteva sechele în urma infectării. 

Mioara Roman se află de mai multe luni internată într-o clinică destinată îngrijirii persoanelor vârstnice. Este foarte bine îngrijită, iar personalul de acolo se comportă exemplar cu cei aflați în clinică, mărturisea Oana Roman, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click! la finalul anului trecut. 

Deși s-a vindecat și nu mai este pozitivă pentru coronavirus, mama Oanei Roman a rămas cu sechele de ordin neurologic, conform afirmațiilor pe care le-a făcut Oana, în platoul emisiunii Antena Stars. 

Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după ce afost infectată cu virusul SARS-Cov-2

Oana a povestit că mama ei este mai agitată, uită lucruri mai des și i se pare că a suferit modificări de ordin temperamental. Mama Oanei a fost consultată de un medic, iar vedeta spera ca cea care i-a dat viață să se simtă mai bine cât mai curând. 

"După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman povestea că Mioara este internată într-o clinică modernă și i se permite să revină acasă atunci când dorește, pentru a petrece timp în compania familiei. De altfel, Oana a declarat că merge adesea cu Mioara în oraș, la coafor și îi face micile capricii pentru a-i aduce zâmbetul pe chip. 

Marius Elisei nu a renunțat la fotbal după operația de la genunchi 

Din nefericire, Mioara Roman nu este singurul membru al familiei Oanei care întâmpină probleme de sănătate. Marius Elisei a ajuns pe mâna medicilor în urmă cu câteva zile. Oana a dezvăluit care a fost motivul pentru care fostul ei soț și actual partener de viață a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu este vorba despre ceva grav. Bărbatul a suferit o intervenție chirugicală la nivelul genunchilor în urmă cu trei ani și este nevoit să meargă la control periodic pentru a sigura că totul este în regulă. 

Pasiunea lui Marius pentru fotbal este foarte mare, așadar iubitul Oanei continuă să practice acest sport chiar și după ce a fost operat la genunchi. Anual efectuează un RMN pentru a identifica dacă au apărut noi probleme la nivelul genunchilor. 

  „El se duce o dată pe an să-și facă un control la genunchi, pentru că el s-a operat la ligamente acum trei ani. În fiecare an se duce să-și facă un RMN ca să vadă cum e genunchiul. Se duce la fotbal în continuare și se mai lovește. Și când se mai lovește și îl doare puțin, el se duce să-și mai facă un RMN”, a povestit Oana.   

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Mai multe