Pavel Bartoş a împlinit 47 de ani. Ce a făcut actorul de ziua lui

20 ianuarie 2022 15:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pavel Bartoş, îndrăgitul actor și prezentator al unor showuri că "Românii au talent", "Vocea României", "SuperStar" sau "Masked Singer" de la Pro TV, a implinit 47 de ani, pe 20 ianuarie. El și-a aniversat ziua de naștere la muncă.

Actorul Pavel Bartoș are un program foarte incarcat, încă de la început de an, căci se pregătește pentru premieră sezonului 12 din "Românii au talent", în special pentru live-uri, dar şi pentru piesele de teatru în care joacă la Odeon și pentru un nou film de lung-metraj în care va apărea. El face parte din distribuţia peliculei "Ramona", pentru care lucrează cu regizorul Jesus Del Cerro ("Vlad" și "Cu un pas înainte") și actorii Ioana Blaj ("Adela") și Alexandru Ion ("Sacrificiul).

Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme pentru rolul din “Ramona”

Pentru acest rol, Pavel a slăbit considerabil și a reușit să dea jos nu mai puțin de 12 kilograme prin foarte mult sport și mișcare.

"Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţîn", ne-a spus Pavel Barţos.

Pavel Barţos merge la sală şi se plimbă cu bicicleta

Actorul nu are probleme de sănătate şi nici nu vrea să dea mai multe kilograme jos, însă va face în continare sport. Cei care îl urmăresc pe reţelele sociale au putut observa deja că merge la sală foarte des, atunci când probabil are timp liber.

De asemenea, atunci când îi permite programul, face plimbări dese prin oraş cu bicicletă împreună cu fiica lui, Rita, aşa cum ne-a mai povestit actorul. Mişcarea în aer liber îi face bine lui Pavel Bartoş, astfel că probabil îl veţi mai vedea în diverse ipostaze de acest gen.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe