Pe el îl cunoaște o întreagă țară, dar puțini știu cine este soția lui Robert Tudor. Elena este de o frumusețe răpitoare! VIDEO

26 septembrie 2024 10:27   Vedete românești

Pe magicianul Robert Tudor, cel care aduce zâmbete pe fața și în inimile celor de acasă, îl cunoaște o țară întreagă. Elena, soția acestuia, a ales până de curând să fie o apariție discretă, soțul ei fiind cel care o prezenta deseori fanilor prin diversele fotografii și clipuri video din social media. 

Despre Elena nu se cunosc foarte multe detalii. Este o afaceristă de succes, o mamă desăvârșită și o soție iubitoare. Recent, a acceptat să-și susțină soțul în competiția „Power Couple”. 

Magicianul Robert Tudor și soția sa, moment de-a dreptul savuros înainte de plecarea în Malta

Magicianul Robert Tudor a postat în urmă cu câteva zile un clip video în care apare alături de soția sa, Elena. Femeia care i-a oferit doi copii, o fată și un băiețel, este de o frumusețe răpitoare, dând dovadă de multă eleganță și rafinament. Cei doi s-au filmat în baie, în timp ce se pregăteau să plece în Malta, pentru filmările sezonului 2 „Power Couple”, lăsând filmarea la aprecierea fanilor de pe Instagram.

Robert Tudor și Elena, despre emisiunea „Power Couple” 

Românii așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea sezon al emisiunii „Power Couple”, de la Antena 1, în cadrul căreia vor fi nevoiți să treacă cele mai mari teste. Pentru magician, participarea în acest show este mai mult din dorința de a le demonstra celor de acasă cât de puternică este legătura dintre ei. 

„Pentru mine, acest show este mai mult decât o simplă competiție, este o oportunitate de a arăta lumii cât de puternică este legătura noastră. Magia nu este doar pe scenă, ci și în relația noastră, iar Power Couple ne va da șansa să demonstrăm că împreună putem depăși orice obstacol” - a declarat Robert Tudor, despre decizia de a participa la „Power Couple.”

 „Întotdeauna am crezut că o relație de cuplu puternică se bazează pe încredere, colaborare și curajul de a ieși din zona de confort împreună. Am vrut să-mi susțin soțul în această aventură, mai ales că, fiind magician, el e obișnuit să impresioneze și să surprindă prin numere de iluzionism, dar știu că adevărata magie dintre noi vine din legătura noastră” - a adăugat Elena, soția magicianului. 

Mai multe