Pepe, prima reacție după ce Yasmine Ody a născut un băiat: „Așa-i frumos”

9 iunie 2022 10:35   Vedete românești

Pepe a devenit tătic, pentru a treia oară, în urmă cu două zile, însă artistul s-a abținut de la comentarii. Iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiat sănătos, care a primit nota zece din partea medicilor, iar cântărețul se mândrește deja cu băiatul lui.

Pepe a realizat, pentru a marca nașterea fiului său, un concert online, pe data de 8 iunie, pe canalul lui de YouTube. Trei ore a ținut petrecerea virtuală la care artistul l-a avut invitat chiar și pe Vali Vijelie, iar fericirea și voia bună au fost la ele acasă, căci artistul este, mai nou, și tată de băiat.

Citește și: Imagini de senzație cu Pepe, fiicele sale și iubita gravidă în șase luni

 În perioada pandemiei, el a început o serie de podcasturi ce au la bază muzica și iată că în doar câțiva ani comunitatea sa virtuală i-a devenit ca o a doua familie. De ce spunem asta? Ei bine, artistul a împărtășit vestea cea mare cu internauții care l-au urmărit seara trecută și chiar le-a arătat o serie de fotografii cu băiatul lui, de la maternitate.

Pepe, primele declarații după ce Yasmine Ody a născut

Totuși, artistul a refuzat cu vehemență să publice imagini cu fiul său născut în urmă cu doar două zile și a mărturisit că își dorește să păstreze bucuria, cel puțin pentru moment, în sânul familiei. Familie în care a fost inclusă, bineînțeles, și comunitatea sa din mediul virtual.

Nu rata: Pepe, noul prezentator «Te cunosc de undeva»: «Doar regizor mai lipseşte să fiu!»

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a spus Pepe seara trecută, pe contul personal de YouTube.

Nici Vali Vijelie nu s-a lăsat mai prejos și i-a dedicat o melodie de suflet cântărețului, mai ales că acum nu mai este doar tată de fete, ci și de băiat, iar Pepe s-a emoționat peste măsură.

Ce nume va purta fiul cântărețului cu Yasmine

Micuțul a cântărit puțin peste 2.7 kilograme la naștere și a primit nota zece din partea medicilor. Încă dinainte să vină pe lume, tatăl său ia dezvăluit numele. Ionuț Pascu, Pepe așa cum este cunoscut în lumea mondenă, a declarat că vrea ca fiul său să îi calce pe urme și să poarte același nume.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu”, a spus el, la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe