Pepe și iubita însărcinată, primele imagini! Cum i-au surprins paparazzii Click! la cumpărături

2 martie 2022 12:38   Vedete românești

Veste mare pentru Pepe! La 42 de ani artistul devine tată pentru a treia oară. De acestă dată, iubita lui, Yasmine Ody, îi face această mare bucurie. Și se pare că, în sfârșit, după cele două fetițe pe care i le-a dăruit fosta lui soție, Raluca Pastramă, Pepe va fi tată de băiat peste două luni!

Da, da, sarcina a fost destul de bine ascunsă, pentru că Yasmine Ody este deja însărcinată în 7 luni.

După o relație de aproape un an cu actuala lui iubită, aceasta îl va face pe Pepe tătic. Artistul a făcut marele anunț chiar de 1 Martie, în concertul pe care l-a susținut marți seară, în prima zi de Mărțișor. Surpriza a fost chiar dublă, pentru că Pepe nu a anunțat doar că va deveni tată din nou, ci și că va fi tată de băiat!

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (...) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, în direct, pe scenă. 

Iubita lui Pepe își camuflează burtica

Și dacă după divorțul de Raluca Pastramă, mama celor două fete ale sale, Maria și Rosa Alexandra, Pepe era oricum ținta paparazzilor, acum curiozitatea este și mai mare.

Astfel, chiar înainte de a da marea veste, paparazzii Click! l-au surprins pe cântăreț plecând de acasă alături de iubita lui însărcinată deja în 7 luni, în timp ce se urca la volanul BMW-ul proaspăt achiziționat de latino-lover.

Cei doi amorezi s-au oprit la un mall din Băneasa, acolo unde Pepe și-a lăsat iubita, probabil pentru diverse cumpărături pentru casă, semn că este extrem de grijuliu cu viitoarea mămică. După ce s-a asigurat că a lăsat-o unde trebuie pe Yasmine, Pepe a demarat în trombă spre Otopeni.

Pepe și make-up artista Yasmine Ody formează un cuplu din iunie 2021. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu Raluca Pastramă. În august 2021, alături de mai mulți prieteni, solistul și Yasmine au mers într-o vacanță romantică la Cannes. Atunci cântărețul a dezvăluit că își dorește să se recăsătorească.

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile. Împreună au două fetițe, pe Maria şi pe Rosa Alexandra, care au 9, respectiv 5 ani. Cei doi au divorțat la notar, anul trecut în luna februarie și s-au înțeles să aibă custodie comună asupra fetițelor cuplului. Încă de anul trecut, atât Raluca cât și Pepe nu s-au sfiit să își refacă viața. Dacă Pepe s-a afișat primul cu noua sa cucerire, Yasmine Ody, Raluca Pastramă a fost puțin mai reținută în acest sens.

Pepe a divorțat de Oana Zăvoranu în 2011

Pepe și Oana Zăvoranu au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri mondene. S-au bucurat de o iubire nebună timp de 7 ani dar din păcate au ajuns la divorț și și-au aruncat cuvinte grele. Cei doi au divorțat în 2011 și nici până azi Zăvo nu pare să fi îngropat securea războiului pentru că încă îl mai atacă pe Pepe atunci când acesta este adus în discuție.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul „Acasă la Măruță”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe