Pepe a împodobit bradul cu fetițele și iubita Yasmine Ody! Imagini cu frumoasa familie

18 decembrie 2021

S-a zvonit că s-au despărțit, dar iată că sunt mai fericiți ca niciodată! Pepe și iubita Yasmine Ody au împodobit bradul de Crăciun în familie, cum s-ar spune, alături de fetițele artistului Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Fetițele artistului din căsătoria cu Raluca se înțeleg de minune cu actuala iubită a solistului.

IMG 0983 jpg
Pepe și fiica cea mică, Rosa Alexandra (6 ani). Sursa: Instagram

Spiritul Crăciunului a intrat și în casa lui Pepe! Solistul a împodobit bradul de Crăciun alături de fetițele lui, Maria și Rosa Alexandra, dar și de iubita Yasmine Ody. În ultima vreme s-a tot zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, însă Pepe a închis acum gura cârcotașilor, fiind mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Yasmine. Mai mult, iubita Yasmine a intrat pe sub pielea fetițelor lui Pepe, Maria și Rosa Alexandra, alături de care a fost , în urmă cu câteva luni, și în vacanță la Disneyland.

IMG 0988 (1) jpg
Fetițele lui Pepe, Maria și Rosa Alexandra, au împodobit bradul de Crăciun. Sursa: Instagram

Acum cei patru s-au adunat în jurul bradului de Crăciun ca o adevărată familie și s-au pus pe împodobit. Fetițele au fost fericite nevoie mare și au umplut pomul, dar și casa cu ornamente, globuri inscripționate cu numele lor și cu figurine de tot felul de Crăciun. Pepe și fetițele au postat pe paginile lor de socializare imagini de la împodobirea bradului, în care apare și Yasmine, atmosfera fiind una caldă, de familie.

image
Yasmine Ody, iubita lui Pepe a împodobit și ea bradul alături de artist. Sursa: Instagram

Pepe:” Îmi doresc să mă căsătoresc din nou!”

Pepe (41 de ani) și make-up artista Yasmine Ody (26 de ani) formează un cuplu din iunie 2021. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă (30 de ani). În august 2021, alături de mai mulți prieteni, solistul și make-up artista au mers într-o vacanță romantică la Cannes. Cântărețul a dezvăluit că își dorește să se recăsătorească. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi…Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a declarat Pepe, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg