Primul mesaj al lui Florin Piersic, după ce a ieșit de la ATI: „Din cauza cascadoriilor și nebuniilor”

19 mai 2024 12:20   Vedete românești

Actorul Florin Piersic a transmis primul său mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. Mihaela Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN, a discutat cu marele actor, care se află acum în perioada de recuperare.

Florin Piersic a explicat că problemele sale la genunchi se datorează cascadoriilor din tinerețe. În mesajul său, actorul a spus:

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, aștept să văd cum o să merg. Și eu abia aștept să vin la tine să vorbim și să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut. Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul, cât de cât. Deși la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, mie mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu voi."

Mihaela Bîrzilă i-a spus lui Florin Piersic că Adrian Daminescu îl așteaptă cu nerăbdare în grădina sa. În replică, Florin Piersic a transmis: „Spune-i că îl îmbrățișez și că răspund cu tot dragul și prietenia mea celor care au gânduri frumoase pentru mine. Iar pe tine abia aștept să te întâlnesc la o emisiune unde să povestim. Să îmi revin și atunci o să fie bine. Cu tine țin legătura tot timpul. Tuturor celor de acolo de la post, transmite-le salutări de la mine și toată dragostea mea!”

Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se află într-o stare de sănătate cu o evoluție lent favorabilă, conform comunicatului emis de medicii de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”. Acesta a început deja procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Comunicatul emis pe 15 mai 2024 a oferit informații despre progresul lui Florin Piersic în ceea ce privește starea sa de sănătate. Potrivit doctorilor, evoluția este favorabilă, iar actorul a început deja să urmeze procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Aceste informații oferă o imagine optimistă asupra stării de sănătate a lui Florin Piersic și indică faptul că acesta se află pe drumul spre recuperare.

Mai multe