Cristina Ștefania, întâmplare demnă de filmele de comedie! De ce nu a mai putut să intre în casă

25 martie 2022 14:27   Vedete românești

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, le-a povestit de curând urmăritorilor săi, pe una dintre rețelele de socializare, că a trecut printr-un moment demn de filmele de comedie, după ce a rămas închisă în afara locuinței sale. Iată cum a avut loc întâmplarea!

Cristina Ștefania, care obișnuiește să împărtășească cu admiratorii săi majoritatea momentelor importante ale zilei sale, le-a povestit acestora că a trecut printr-o întâmplare care i-a testat răbdarea și i-a întins nervii la maxim. Iubita lui Speak a rămas blocată în afara locuinței sale, după ce a uitat să ia cheia casei. 

Cristina Ștefania, blocată în afara casei

Aceasta a fost nevoită în cele din urmă să ceară ajutorul administratorului, însă între timp, ca un influencer veritabil, s-a gândit să se și filmeze repede pentru a le povesti urmăritorilor ei pe Instagram pățania. Și, cine știe, poate în acest mod a primit soluții și din partea lor, care să o ajute pe viitor.

Ca să vă zic nivel de inteligență. Deci este imposibil. Tocmai am rămas blocată în hol pentru că ușa se deschide doar din interior și eu mi-am uitat cheia în casă. (...)", le-a povestit Cristina Șetfania fanilor ei din mediul online.

Iubita lui Speak s-a grăbit să rezolve problema, deoarece avea mai multe treburi de făcut în ziua respectivă. Cristina Ștefania a reușit în cele din urmă să iasă din situația neplăcută, cu ajutorul unei chei de rezervă, care poate fi folosită în astfel de cazuri. 

Citește și: Speak, dezvăluiri din intimitate: «Șeful în casă e Ștefania, nu eu! Femeia este miezul»

Mai mult decât atât, tânăra a precizat că nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă, însă până acum a rezolvat totul doar cu ajutorul lui Speak, folosindu-se de cheia lui.

Nu e prima oară când fac asta, dar e prima dată când mă închid în interior, dar nu în casă, ci în hol. Înțelegeți voi! (..) Am reușit să intru în casă printr-o cheie de rezervă.", a mai explicat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe