Prodanca și Reghe, mesaje emoționante de ziua fiului lor. Bebeto a fost sărbătorit cu fast: „A primit tot ce și-a dorit”

1 septembrie 2023 16:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bebeto, lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, a împlinit 15 ani! Pe lângă petrecerea deosebită de care a avut parte, adolecentul a primit cele mai frumoase mesaje de la părinții săi celebrii! Ce i-au transmis Prodanca și Reghe fiului său, aflați mai jos.

Petrecere cu fast pentru Bebeto

Joi, 31 august, Reghecampf junior a împlinit 15 ani, doar că băiatul și-a petrecut ziua de naștere pe terenul de fotbal, fiind în cantonamnet. Cu toate acestea, mama sa celebră nu-l putea lăsa fără o petrecere de pomină, așa că a venit val-vârtej din America și l-a serbat în avans pe adolecent. Prodanca i-a organizat o petrecere superbă la vila de la Snagov, unde tânărul s-a distrat din plin alături de colegii săi din echipă. Cea mai mare supriză însă a reprezentat-o tortul, inspirat din producția în care Anamaria joacă alături de Bebeto. Impresara ne-a oferit detalii în exclusivitate despre petrecerea pe care i-a făcut-o băiatului.

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu <<Complotul bonelor>>. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara, pentru Click!

Mesajele primite de la părinți

Petrecerea a trecut, dar cei doi părinți n-au ezitat să îi transmită cele mai frumoase mesaje fiului lor. Anamaria Prodan a ales să posteze două fotografii cu micul Laurențiu, însoțite de două mesaje minunate. Cel mic seamănă leit cu mama sa!

„Tu ești toată viața mea ❤️❤️❤️ #happy15thbirthday #proudmother❤️ #perfectkid” 

„#happybirthdaymylove❤️”

Bineînțeles, nici antrenorul nu a uitat să posteze un mesaj deosebit pentru băiatul său, alături de o descriere sinceră și frumoasă. Deși a lipsit de la petrecerea lui Bebeto, Reghe și-a exprimat iubirea profundă pe care o are față de fiul său cel mare. 

La mulți ani băiatul meu frumos - te iubește tata enorm ❤️❤️❤️”, a spus Reghe pe Instagram.

Mai multe