Pulpă de rață coaptă și sarmale în cuib, la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Ce tort spectaculos au ales mirii! VIDEO

6 octombrie 2024 12:26   Vedete românești

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de poveste la Palatul Snagov, sâmbără, 5 octombrie! Petrecerea a fost deschisă de cei doi îndrăgostiți care au strălucit pe valsul mirilor și s-a terminat cu un tort spectaculos de patru etaje! Meniul servit de invitați a fost unul exclusivist!

După o relație ținută la secret, a venit și ziua cea mare! În ciuda faptului că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au dorit discreție totală în ziua în care și-au unit destinele, invitații au fost cei care nu au  rezistat tentației și au „dat din casă”. Pe rețelele de socializare a fost un adevărat spectacol de fotografii și video-uri de la petrecerea fastuoasă organizată la Palatul Snagov.

Invitații s-au delectat cu pulpă de rață coaptă și sarmale în cuib

Meniul pregătit pentru invitați a fost unul exclusivist. Invitații s-au delectat cu preparate delicioase, precum: sturion rumenit ( servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă (servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui).

Tort spectaculos de patru etaje

La miezul nopții a intrat în scenă tortul miresei, care a arătat spectaculos. A avut patru etaje și a fost decorat cu flori albe.

Tortul a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine îmbibate în alcool. Momentul tăierii tortului a fost unul deosebit de emoționat, căci Valeriu Gheorghiță și-a sărutat cu foc mireasa în aplauzele invitaților. Mirii s-au îmbrățișat apoi cu nașii, Mariana și Ionuț Tudorache, care le sunt prieteni foarte  apropiați.

Mai multe