Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă după opt luni petrecute în spital

30 decembrie 2021 17:50   Vedete românești

Ramona Păuleanu, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV are toate motivele să fie fericită. După opt luni în care a trecut prin clipe de coșmar și și-a împărțit timpul între fetița de acasă și fratele geamăn al micuței, internat în spital, iată că a răsărit soarele și pe strada Ramonei. 

Ramona a trăit cu inima ruptă în două bucăți, căci, după ce a născut prematur, în primăvară, lucrurile s-au complicat pentru băiețel, din cauza unei bacterii intraspitalicești.

Au fost 8 luni  în care micuțul Luca s-a aflat în spital și în care Ramona s-a rugat zilnic pentru sănătatea lui. Rugăciunile i-au fost ascultate iar astăzi, pe 30 decembrie, Ramona l-a putut lua acasă pe Luca, unde își va cunoaște, în cele din urmă, surioara. 

Fericitul anunț a fost făcut chiar de către Ramona, prin intermediul unei fotografii emoționante și al unui mesaj pe măsură. În imagine, Ramona coboară scărilele spitalului ținându-l în brațe pe Luca. În dreptul fotografiei care face cât o mie de cuvinte, prezentatoarea a scris: "După opt luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare!". 

Ramona a vorbit deschis despre lupta pentru viața a băiețelului ei

Pe 17 septembrie, Ramona a decis să povestească tot chinul prin care a trecut, pe conturile personale de Facebook și Instagram. ”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, scria Ramona la vremea respectivă. 

Mai multe