Reacția Oanei Roman, după izbucnirea scandalului dintre Pepe și Raluca Pastramă „Pot să spun că e...”

25 octombrie 2024 7:54   Vedete românești

Oana Roman intervine în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă! Spiritele s-au încins între cei doi foști soți, la 4 ani de la divorț. Cei doi foști parteneri de viață își aduc reciproc acuzații, iar telenovela dintre ei continuă și, potrivit celebrului artist, se va finaliza în instanță. Fiica lui Petre Roman, foarte bună prietenă cu Pepe de ani de zile, știe exact ce se întâmplă în viața acestuia și a oferit detalii despre scandalul dintre el și Raluca Pastramă.

Oana Roman a avut prima reacție după izbucnirea scandalului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Fiica lui Petre Roman este bună prietenă cu artistul de ani de zile, astfel că, a recunoscut că știe foarte bine care este situația dintre cei doi foști parteneri de viață. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu își dorește să se bage, dar a precizat că Pepe este un tată care are mare grijă de cele două fiice ale sale, Rosa și Maria.

Oana Roman: „Pot să spun că e...”

Sincer nu am ce să comentez de rău. Ei știu care e situația, eu nu pot să mă bag. Ce știu e ca el are grijă de fete impecabil și că le crește foarte frumos. Asta e ceea ce văd eu. Pot să spun că e un super tată și că are super grijă de ele. Noi ne vedem des și eu văd cât sunt de bine fetele, fericite și îngrijite. El chiar le oferă tot și mai ales le oferă iubire și mediu stabil”, a declarat Oana Roman, pentru fanatik.ro.

Scandalul dintre Pepe și mama fiicelor sale a luat amploare în ultima perioadă. Recent, artistul a mers în emisiunea „Un show păcătos”, unde a prezentat filmuleţe cu Raluca Pastramă în care susţine că aceasta ar fi drogată. La rândul său, Raluca consideră că bărbatul cu care a fost căsătorită este total lipsit de scrupule pentru că își dorește să o defăimeze. Telenovela dintre ei continuă și, potrivit celebrului cântăreț, se va finaliza în instanță.

Eu nu am chemat presă și nici nu fac postări să pot genera știri pe această temă. A vrut instanță, ne vedem în instanța! Când a fost nevoie să mă apăr am reacționat și în presă, dar deja mi se pare mult să stau să reacționez la fiecare postare sau știre. Mulțumesc! Prefer să stau cu copiii și să îmi văd de viața mea. Cine e părinte sau om normal înțelege…", ne-a declarat Pepe, în urmă cu câteva zile.  

Mai multe