Pepe își invită fosta soție în continuare în instanță! „Prefer să stau cu copiii și să îmi văd de viața mea"

#Exclusiv Click!

Pentru că s-au încins spiritele rău de tot între cei doi foști soți, Pepe și Raluca Pastramă, fiecare spunându-și partea sa de adevăr, telenovela dintre ei continuă și potrivit celebrului artist se va finaliza în instanță, acolo unde se face de obicei dreptate.

După acuzațiile pe care Pepe și fosta lui soție și le-au adus aseară în emisiunea lui Dan Capatos, totul a luat amploare acum. Pepe e de părere că mama celor două fete ale sale a consumat substanțe interzise și  face postări care generează știri, în timp ce Raluca Pastramă consideră că bărbatul cu care a fost căsătorită și cu care are doi copii, pe Maria, de 12 ani, și pe Rosa, de 9 ani, este total lipsit de scrupule pentru că își dorește să o defăimeze, mai ales după ce a vorbit de existența unor filmulețe în diverse ipostaze cu fosta lui soție

"Deja mi se pare mult"

Contactat de Click!, după "explozia" declarațiilor de aseară, Pepe ne-a mărturisit că va continua să se vadă cu Raluca Pastramă în instanță și că își dorește să petreacă timp de calitate alături de cei trei copii ai săi și să își vadă în continuare de viața lui.

Artistul a fost întotdeauna reținut în ceea ce privește viața sa de familie și nu și-a dorit expunere prea mare în acest sens, decât în cazuri extreme și când simte nevoia să își păstreze intactă imaginea.

"Eu nu am chemat presă și nici nu fac postări să pot genera știri pe această temă. A vrut instanță, ne vedem în instanța! Când a fost nevoie să mă apăr am reacționat și în presă dar deja mi se pare mult să stau să reacționez la fiecare postare sau știre. Mulțumesc! Prefer să stau cu copiii și să îmi văd de viața mea. Cine e părinte sau om normal înțelege…", ne-a declarat Pepe azi, în exclusivitate, pentru Click! Ceea ce a și făcut de altfel artistul pentru că de dimineață a fost la bazinul de înot cu mezinul familiei, Pepe Jr, activitate la care mereu îi face plăcere să participe.

Pepe se ocupă exemplar de cele două fete pe care le are cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria și obișnuiește adesea să meargă și la meciurile de handbal ale fiicei sale mai mari, Maria, care este o adevărată campioană la acest sport.

„Eu nu am obligația de a lăsa copiii la ea”

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit zilele trecute la tribunal pentru că fosta lui soție consideră că nu a avut acces la fetele ei care au domiciliul la Pepe și își dorește să își vadă copiii o săptămână la ea și o săptămână la celebrul artist, lucru cu care Pepe nu e de acord.

“În primul rând m-a deranjat faptul că a depus o ordonanță președințială fără niciun motiv. Pentru așa ceva trebuie să existe o urgență, iar asta nu există. Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi. Am găsit o citație în care solicită să se judece de urgență, în lipsă, pe motiv că îi împiedic accesul la copii și de 3 săptămâni ea nu a mai venit să ia copiii! E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar. Eu nu am obligația de a lăsa copiii la ea. De câte ori fetele au vrut să o vadă, să doarmă la ea, eu le-am lăsat", ne-a declarat atunci Pepe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
image png
banner raluca pastrama png
banner sarah Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net