Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat, luni, la Judecătoria Buftea! Avocatul Adrian Cuculis: „Scandalul cel mai mare este între ea și Pepe”

#Exclusiv Click!

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat, luni 21 octombrie, la Judecătoria Buftea! Pepe a fost și el la proces! Ce spune avocatul lui Ibrahim Ibru, Adrian Cuculis? 

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au format un cuplu mai bine de un an. În vara lui 2022, cei doi s-au căsătorit, cununia lor fiind oficiată atunci chiar de Gabriela Firea. La acel moment, Raluca Pastramă era și însărcinată, fetița lor, Maryam, venind pe lume la doar două zile după căsătorie.

Povestea lor de dragoste nu a durat însă prea mult, căci în decembrie 2023 Raluca a anunțat că divorțează de Ibrahim Ibru.

Pepe, prezent la procesul de divorț dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru

Luni 21 octombrie, la Judecătoria Buftea a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru. 

Surpriza, însă, a venit din partea lui Pepe, care a fost și el la procesul de divorț al fostei soții, pe motiv că este prieten bun cu  Ibrahim Ibru și că ar fi interesat de cum decurg lucrurile în instanță și în acest caz.

Reamintim că Raluca Pastramă și Pepe s-au întâlnit și ei la tribunal pe 9 octombrie, căci aceasta l-a dat în judecată pe cântăreț solicitând custodia celor două fetițe ale lor, Rosa și Maria.  

„Eu sunt astăzi doar pentru a studia cazul, nu e procesul meu (...) Au legătură oarecum procesele. Cel al lor și cel intentat mie. Nu am ce să comentez declarațiile de pe Instagram. În primul rând, eu sunt blocat pe rețelele de socializare de ea. 

Eu am aflat din presă. Pe mine mă interesează de copii, cam ce se întâmplă și cum se întâmplă. Schimbările astea, fluctuațiile astea în ceea ce privește programul copiilor și creșterea minorilor și interesul superior al minorilor (...) 

A spus că ea nu a avut avocat, că nu a știut ce a semnat. Păi ea de ce e patroană de grădiniță în momentul ăsta? V-ați pus vreodată întrebarea asta? Eu i-am cedat acțiunea unei societăți și s-au semnat vreo șapte acte la notariat în prezența avocaților, evident, și negociate timp de un an de zile”, a declarat Pepe, înainte de proces.

Raluca Pastramă a declarat însă ulterior că Pepe ar fi fost citat ca martor în procesul de divorț cu Ibrahim Ibru, însă în cele din urmă nu ar mai fi fost audiat.

„Pepe a fost citat ca martor și el, și tatăl lui Ibrahim. Doamna judecător a acceptat un singur martor, iar ei l-au ales pe tatăl lui Ibrahim. El a venit în postura de martor, știa că va fi martor. 

Avocatul lui l-a ales pe tatăl lui Ibrahim. Au ales pentru că Pepe nu a participat la relația noastră, nu a fost prieten cu noi în timpul căsătoriei, s-a împrietenit după.

Pe cine nu surprinde prietenia lui Pepe cu Ibrahim? Da, este cumva ciudat pentru oricine. (...) Toată situația asta este creată de Pepe. (...) Războiul dintre mine și Ibrahim este războiul lui Pepe. Pepe are o dușmănie pe care nimeni nu o înțelege. Se vede și în privirea lui, în felul în care vorbește. (...) Pepe îmi face asta din pură răutate”, a declarat Raluca Pastramă, la Un show Păcătos. 

Adrian Cuculis este avocatul lui Ibrahim Ibru foto: Facebook
Adrian Cuculis este avocatul lui Ibrahim Ibru foto: Facebook

Adrian Cuculis, avocatul lui Ibrahim Ibru: „Divorțul s-a pronunțat!” Raluca și Ibrahim se bat acum pe custodia copilului 

Contactat de Click!, avocatul lui Ibrahim Ibru, Adrian Cuculis a declarat că divorțul dintre Raluca Pastramă și clientul său s-a pronunțat în ședința de ieri.   

„La termenul din data de luni 21  octombrie, cei doi au divorțat și a mai rămas de stabilit unde o să aibă domiciliul copilul.

De fapt, scandalul cel mai mare este între Raluca Pastramă și Pepe, iar noi nu vrem să ne băgăm acolo, nu de alta dar nu ne interesează.

Termenul următor s-a stabilit pe data de 2 decembrie, atunci când vom mai audia un martor.

Practic, opinez că pe data de 2 decembrie se va închide procesul”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner raluca pastrama png
banner sarah Prodan
oana roman isabela colaj instagram jpg
liam payne instagram jpg
image png
image png
banner oana ionita png
colin farrell  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net