Ce etnie are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe. A spus-o fără rușine

Ultima actualizare:

Raluca Pastramă, fosta soție a cântărețului Pepe, a surprins publicul atunci când a vorbit deschis despre originile sale etnice. Într-o lume în care subiecte precum etnia și identitatea culturală pot fi delicate, Raluca a abordat acest subiect cu naturalețe, declarând fără ezitare: „Sunt țiganca ta”. Această mărturisire a fost făcută cu mândrie, în contextul unei declarații de dragoste pentru Pepe, tatăl celor două fiice ale lor, Rosa și Maria.

Raluca Pastramă. Foto: arhiva personală.
Raluca Pastramă. Foto: arhiva personală.

„Sunt țiganca ta, prietena ta"

Raluca și Pepe au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească. Relația lor a fost intens mediatizată, iar dragostea lor a fost adesea exemplificată prin gesturi tandre și declarații emoționante. Într-una dintre postările de pe rețelele de socializare, Raluca l-a surprins pe Pepe cu o fotografie plină de afecțiune, însoțită de un mesaj personal: „Sunt țiganca ta, prietena ta. Cea care te urmează și te așteaptă. O să te iubesc până când o să-mi sară inima din piept. Rosa, Maria”.

image

Într-o perioadă în care stereotipurile legate de etnie pot genera controverse, Raluca a ales să-și îmbrățișeze originile fără teamă, demonstrând că dragostea și respectul nu cunosc granițe de genul acesta.

Cei doi s-au căsătorit religios în vara anului 2014

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit religios în vara anului 2014, formând o familie unită alături de cele două fiice ale lor, Maria și Rosa. De-a lungul timpului, cei doi au arătat că, în ciuda provocărilor și presiunilor vieții publice, iubirea și respectul reciproc rămân esențiale într-o relație. În numeroase ocazii, Pepe a vorbit despre cât de mult o apreciază pe Raluca, numind-o „echilibrul” și „sufletul” său. 

Cu ocazia uneia dintre aniversările Ralucăi, pe vremea când cei doi erau împreună, Pepe a făcut o declarație de dragoste publică, care a emoționat-o profund la acel moment: „Pentru soția mea frumoasă, caldă, bună, iubitoare, deșteaptă, finuță, prețioasă și mai ales mamă iubitoare... LA MULȚI ANI! Ești sufletul și echilibrul meu, îți datorez toată fericirea mea… TE IUBESC!!!”.

Cu toate acestea, cei doi au divorțat acum trei ani, în 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Silviu Biris
iulia vantur colaj instagram jpg
Banner Adrian Nartea
mario fresh alexia eram jpg
Banner Catrinel Sandu
raluca pastrama pepe jpg
Banner Daniela Ploia
Banner Pepe
image
actualitate.net
image
actualitate.net