Nici Raluca Pastramă nu se lasă mai prejos. Ce acuzații îi aduce lui Pepe. A sărit la gâtul artistului, la proces „S-au împrietenit ei doi acum”

Ultima actualizare:

Pepe a ajuns din nou la tribunal cu fosta soție, la 3 ani de la divorț. Raluca Pastramă a decis să îi deschidă proces artistului și se judecă pentru domiciliul fetelor pe care le au împreună. După ce a ieșit de la tribunal, fosta parteneră a cântărețului a declarat că este denigrată în mod public, lucru care nu îi aduce plăcere.

Nici Raluca Pastramă nu se lasă mai prejos / foto: arhiva Click!
Nici Raluca Pastramă nu se lasă mai prejos / foto: arhiva Click!

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat acum 3 ani, după 8 ani de căsnicie. Recent, cei doi s-au întâlnit în sala de judecată, unde sunt în proces pentru domiciliul copiilor. Când a ieșit din tribunal, fosta soție a artistului a răbufnit, considerând că este denigrată în mod public. De asemenea, fostul său partener de viață, Ibrahim, este martorul lui Pepe, iar Raluca Pastramă s-a judecat și cu el pentru stabilirea programului copilului pe care îl au împreună.

„Să-l filmați și pe Ibrahim. S-au împrietenit ei doi acum. Nu consider, asta fac. El este martotul lui Pepe. El spune că nu-i duc copiii. Interesul superior al copiilor este să aibă program de mamă și tată. Noi știm cum este programul copiilor. Asta face pentru faptul că eu nu dau declarații, dar voi face.

„Nu vi se pare prost că un copil să aibă două case?”

Mă denigrează. Sunt mama copiilor lui, eu niciodată nu l-am denigrat. Eu vreau ca și copiii mei să vadă lucruri frumoase, nu să vadă mai târziu lucruri urâte despre el. Când vrei să faci bani. Am avut procesul cu Ibrahim. El își vede copilul o dată la două săptămâni”, a declarat Raluca Pastramă, la „Un show păcătos”.

La rândul său, și Pepe a vorbit despre situația tensionată în care se află cu fosta soție. Cu toate că spune că nu i-a refuzat niciodată accesul la fiicele sale, ea nu ar vrea să le vadă. În ceea ce privește pensia alimentară, Raluca Pastramă nu ar fi plătit-o și vrea custodia comună a fiicelor, urmând ca acestea să locuiască cu un părinte într-o săptămână și cu celălalt în următoarea.

Dacă ea nu se înțelege cu niciunul dintre noi, la ea e problema. Am aflat astăzi în sala de judecată că am avut o înțelege pe gură. Ea a plecat de acasă. Să vină după fete și să le ia când vrea, în weekend. Cu ce? Chiar sunt curios cu ce. Nu i-am refuzat niciodată accesul acasă. Nu vi se pare prost că un copil să aibă două case? Ea zice că ne-am înțeles verbal. Avem acord parental. Prin mail-uri. Avem acord că fetele locuiesc la mine. Ea și-a dorit asta. Eu m-am ocupat de copii și spune că ea le-a crescut până la divorț, iar acum să le crească tatăl.

Eu nu am plătit niciun leu. Eu nu am înțeles de ce m-a chemat astăzi. Voia să se judece în lipsa mea. Nu i-a ieșit că nu e nimeni prost. În concluzie, copiii au dat declarație și vor să rămână acasă”, a spus și Pepe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diana sosoaca vadim tudor jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
Ioana Moldovan, invitată în podcastul lui Alexandru Constantin foto: YouTube
netflix pixabay jpg
netflix pexels jpg
mireasa logo logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net