Reghe și Corina Caciuc, portret de familie, de Crăciun! Cât de sexy este iubita celebrului antrenor

26 decembrie 2022 8:16   Vedete românești

Reghecampf și Corina Caciuc au sărbătorit Crăciunul în familie, alături de fiul lor. Cei trei s-au fotografiat alături de bradul împodobit, într-un cadru de poveste.

În ziua de Crăciun, Reghe și Corina Caciuc s-au fotografiat alături de fiul lor, lângă brad. Celebrul antrenor se poate considera extrem de norocos: are familia mult visată, dar și o iubită extrem de sexy, care s-a recuperat rapid după naștere și care are un fizic de invidiat. Corina, tinerică, arată cum nu se poate mai bine!

Corina Caciuc, cea mai sexy crăciuniță

De departe, vedeta fotografiei a fost fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc, însă atenția internauților a căzut și pe iubita antrenorului, care e extrem de sexy și frumoasă. Îmbrăcată într-o rochiță de crăciuniță, Corina a arătat spectaculos. Picioarele tonifiate și talia de viespe, dar și ținuta sexy au atras atenția tuturor. Corina nu a pus prea mult accent pe machiaj, căci frumusețea naturală o face extrem de plăcută chiar și fără artificii cosmetice. 

Citește și - Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță! A comis-o când era gravidă

La întreaga ținută, Corina a asortat o pereche de cizme albe, până la genunchi, din piele. Internauții le-au lăsat numeroase comentarii, care mai de care mai interesante. Un internaut chiar i-a spus Corinei că seamănă cu nimeni alta decât artista Carmen de la Sălciua. Nici brăduțul nu a fost ignorat, căci urmăritorii lui Reghe l-au lăudat foarte tare. El și Corina au ales să-l împodobească în nuanțe de roșu și alb, cu flori supradimensionate și globulețe. Sub brad s-au zărit cadourile, pesemne că Moș Crăciun a trecut pe la ei, căci au fost cuminți și buni.

„Corina, ce asemănare cu Carmen de la Sălciua / Mama ce mișto sunteți! Laurențiu tu ai întinerit mult… soția ta este superbă… de Liam… este ca o păpușică de porțelan prețios! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de viață, oameni buni și frumoși! Crăciun fericit vă doresc / Crăciun fericit dragilor!❤️❤️❤️ / Sărbători cu liniște, bucurii și fericire!🙏🙏 / Crăciun fericit!Sărbători minunate!❤️ / Vai, este superb Liam. Sărbători fericite , o familie perfectă. 🤗🤗 / Crăciun binecuvântat, alături de familie și de prieteni dragi! ❤❤❤” au fost câteva dintre comentariile pe care le-au primit cei doi, la postarea de pe Instagram. 

Reghecampf, în culmea fericirii alături de Corina Caciuc

După ce s-a despărțit cu mare scandal de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, celebrul antrenor, și-a găsit fericirea alături de Corina Caciuc, iubita sa mai tinerică. Nu mult după oficializarea relației, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Liam, despre care internauții spun că i-a moștenit lui Reghe toate trăsăturile. Așadar, va fi un maaare cuceritor, la fel ca tatăl său! Ochii mari și albaștri, tenul deschis la culoare și părul blond fac din Liam o adevărată superbitate lăudată de toată lumea. 

Liam s-a născut pe data de 19 mai 2022 și a devenit al treilea băiat al antrenorului Laurențiu Reghecampf, după Luca și Bebeto. Reghe a mai avut o fetiță cu Mariana Pfeiffer, pe nume Analisa, care din păcate a murit din cauza unei complicații la inimă. 

În prezent, Laurențiu Reghecampf antrenează formația Neftchi Baku, care a încheiat anul pe locul 3. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe