Romică Țociu, noi detalii despre nepotul său internat de cinci săptămâni în spital

24 februarie 2022 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Romincă Țociu a vorbit despre nepotul său care este internat în spital după ce a înghțit două bile magnetice. În urmă cu aproape o lună, familia lui Romică Țociu a trecut prin clipe de coșmar după ce nepotul său a ajuns la urgență. 

Nepoțelul Philip a înghițit două bile magnetice

Romică Țociu a povestit recent despre starea de sănătate a nepotului său. Actorul a declarat că nepotul său este bine.

Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit”, a declarat Romică Țociu, pentru impact.ro.

Romică Țociu este mulțumit de situație

Romică Țociu a declarat că medicii I-au acordat toată atenția necesară, fapt ce l-a mulțumit, însă micuțul a trebuie să stea sub supraveghere.

Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări’’, a declarat acesta.

De asemenea, actorul a adăugat că cel mic a început să mânance normal.

‘’Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel.”, a mai spus Romică Țociu pentru sursa citată.

Amintim că nepotul lui Romică Țociu a fost internat în spital după ce a înghițit două bile magnetice. Actorul aflat că nepotul său Philip este în stare gravă când era în America, plecat la concerte. Băiatul său, Lucian, l-a sunat disperat să-i spună că băiatul va fi operat, după ce a înghițit două bile magnetice.

Starea băiatului, în vârstă de doi ani și jumătate, s-a agravat după ce medicii nu reușeau să-i pună diagnosticul. De abia în urma unei radiografii, au fost descoperite cele două bile magnetice, care-i puneau micuțului viața în pericol.

„O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin! Au blocat tot!”

Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat'', a spus acesta.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe