Roxana Hulpe s-a căsătorit! Imagini superbe cu rochia de mireasă a prezentatoarei Pro TV

5 septembrie 2022 9:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat civil și religios, iar alături de aceștia au fost cele mai apropiate persoane. Marele eveniment a avut loc pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca.

,,Am totul’’, a fost mesajul prin care Roxana Hulpe și-a anunțat prietenii de pe Instagram că s-a căsătorit. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, manager Untold și Neversea.

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV, despre iubirea cu Alex Petricean de la Masterchef: „Era arogant și asta mi-a plăcut la el”

Mireasa a atras toate privirile, purtând o rochie albă, cu o fundă mare la spate. Aceasta a avut pe cap o coroniță cu flori, care se potrivea perfect cu întreaga ținută.

Și mirele s-a făcut remarcat prin ținuta sa, fiind îmbrăcat într-un costum format din pantaloni crem, cămașă albă și un sacou în carouri. Însă energia debordată este cea care i-a făcut toți să exclame: „da, sunt fericiți”.

Vezi și: INTERVIU Chef Alex Petricean «D'Artagnan»: «Îmi creez obsesii temporare. Acum sunt în perioada ardeilor umpluţi»

La eveniment au participat și unii dintre colegii de la PRO TV, precum Cosmin Stan, care a ținut să fie alături de știristă în cea mai importantă zi.

Cum a fost cerută de soție prezentatoarea știrilor Pro TV de weekend

Roxana Hulpe a fost cerută de soție în urmă cu o lună pe Cluj Arena, chiar acolo unde s-a desfășurat Untold. Înainte de marele moment, pe un cran mare au rulat imagini cu cei doi, după care Bogdan Rădulescu a îngenuncheat și i-a pus marea întrebare. 

  „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus.”, a transmis prezentatoarea.

Mai multe