S-au cunoscut la Schimb de Mame și au ajuns soț și soție: „Mămica ei a avut grijă de mine, iar acum e soacra mea”

4 decembrie 2023 16:22   Vedete românești

„Schimb de mame” a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni de milioanele de români. Experiența de care au parte două mame și familiile lor pe parcursul celor 7 zile în care stau departe de casă a reușit să capteze atenția telespectatorilor. Însă o poveste de dragoste va lua prin surprindere pe toată lumea! 

Familia Petrescu și Familia Nica s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Schimb de mame” acum ani în urmă. Pare că destinul a avut pentru cei doi îndrăgostiți un anume plan încă de la bun început. Cuplul care s-a cunoscut la „Schimb de mame” își spune povestea. 

Cosmin Petrescu: „Mămica ei a devenit soacră-mea”

Pe pagina de TikTok, Cosmin Petrescu nu duce lipsă de activitate, căci împărtășește cu restul internauților imagini din vacanțele și locurile în care merge împreună cu partenera pe care a cunoscut-o la emisiunea „Schimb de mame”.

Bărbatul a făcut un clip video special pe TikTok în care a vorbit despre începutul relației lor de iubire. Cosmin a mărturisit că și-a cunoscut iubita atunci când mama lui a acceptat să facă parte din emisiune. 

„Ne-am cunoscut la Schimb de mame. Mămica ei a avut grijă de mine o săptămână. În prezent, mămica ei a devenit soacră-mea. Și are grijă de mine non-stop”, a scris tânărul, în dreptul imaginilor postate pe TikTok. 

Câți bani a câștigat Mari de la „Schimb de mame” 

Cu siguranță celebra replică „Nu apă!” a mămicii Mari. Femeia a revenit după mulți ani din nou în atenția românilor, fiind o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare. Deși a trecut destul de mult timp de la momentul în care a jucat în emisiunea de pe Prima TV, mama de schimb a mărturisit ce sumă de bani a primit din partea „Schimb de mame”. 

„Atunci, 500 de euro, acum e mai mult! Acum, am înțeles că este 3.400 de lei (n.r. – suma care se oferă pentru participarea la „Schimb de Mame”). Orie emisiune se plătește!”, spune Mari, într-un videoclip pe TikTok.   

Mai multe